You are here: Home

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 11. do 17. decembra

Top dani u svim ORION Marketima od 11. do 17. decembra.

Srećna slava i živeli ! - Katalog od 18.11. do 20.12.

Katalog SREĆNA SLAVA od 18. novembra do 20. decembra.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 05 oktobar 2017 20:51

DERBI U SUBOTU Rukometaši Dubočice dočekuju Belu Palanku

Rukometaši Dubočice 54 u subotu na svom parketu dočekuju iskusnu ekipu Bele Palanke koja je u novu sezonu ušla sa velikim ambicijama i kvalitetnim pojačanjima.

 

-  Slobodno se može reći da je ovo derbi kola. Dolazi nam veoma iskusna ekipa iz Bele Palanke kojoj prepuštamo ulogu favorita. Ekipa Bele Palanke ima veći budžet od nas, to su uglavnom bivši igrači niškog Železničara. Mi smo kompletni, nema povređenih. Utakmica počinje pola sata ranije zbog duplog programa sa košarkašima i pozivamo navijače da budu uz nas i da nas podrže u derbiju - rekao je Saša Miljković, direktor RK Dubočica 54.

- Posle poraza u Kragujevcu organizovali smo zajedničku analizu, uz snimak utakmice. Na treninzima se posle toga radilo na otklanjanju tih grešaka. Zahvaljujem i Sportskom savezu što nam je omogućio da to radimo u njihovim prostorijama. Iako je Bela Palanka ozbiljan protivnik, mi ćemo svim sredstvima pokušati da trijumfujemo na domaćem terenu. Učinićemo sve da ova sezona krene povoljno za nas - kazao je Miodrag Stojković, predsednik Dubočice.

Utakmica 3. kola "Super B lige Istok-Zapad" Dubočica 54 - Bela Palanka igra se u subotu, u Sportskom centru Dubočica, sa početkom u 17:30.

Related items

Ostale Vesti

Budite u toku!