You are here: Home Fudbal Vesti Kup FSJO: Bojkot ili nešto drugo ?

Sportska strana juga

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

TOP DANI OD 15. DO 21. JANUARA

Top dani u svim ORION Marketima od 15. do 21. januara.

VELEPRODAJA ORION - Katalog od 25.12.2017. do 21.01.2018.

Katalog VEEPRODAJE ORION od 25.12.2017. do21.01.2018. godine.

Rezultati i Tabele

sreda, 05 april 2017 17:45

Kup FSJO: Bojkot ili nešto drugo ?

U osmini finala Kupa FS Jablaničkog okruga favoriti su padali kao kruške.

 

Voljom poludirigovanog žreba, još samo u ovom kolu, klubovi nižeg stepena takmičenja (JOL i MFL) dočekali su pred svojim simpatizerima tri srpskoligaša i tri zonaša.

Prethodno je GFK Dubočica, zbog neparnog broja (15) ekipa u ovom kolu, prošla u četvrtfinale bez borbe, da bi zbog odustajanja Zloćudova srpskoligaš Vlasina takođe prošao u naredno kolo Kupa FSJO. Rasporadaja ugleda, nastavljena je i u Gornjem Stopanju, gde je srpskoligaš Jedinstvo predao utakmicu u 50. minutu jer je na terenu ostao bez dovoljnog broja fudbalera (!?), da bi lider Jablaničke okružne lige Čekmin na neutralnom terenu izbacio iz Kupa tim leskovačkog zonaša Slogu.

Da li je u pitanju nezainteresovanost pojedinih klubova ili bojkot pokazaće naredni dani. Nezvanično, ovo je početak novog obračuna u vrhu Fudbalskog saveza Jablanilčkog okruga.

U Medveđi je drugoplasirana ekipa JOL Jablanica eliminisala vrlo dobru ekipu zonaša Puste reke, dok je na penal ruletu Mladi borac bio uspešniji od zonaša iz Orašja.. Obraz i fudbalsku čast, ove srede uspešno su odbranili samo srpskoligaši Moravac ORION i Radan: Mrštančani su bez primljenog gola u Konopnici lako pobedili domaći Gradac, dok su Lebančani minimalnim rezultatom slavili u Miroševcu.

Svi rezultati 4. kola Kupa FSJO, Konopnica: Gradac - Moravac ORION 0:3, Gornje Stopanje: Jedinstvo - Jedinstvo (Bošnjace) 0:1(prekid u 50.om), Miroševce: Umac - Radan 1:2, Živkovo: Mladi borac - Budućnost (Orašje) 3:3, penalima 6:5, Zloćudovo - Vlasina 0:3 (par-forfe) i Medveđa: Jablanica - Pusta reka 2:1.

Ostale Vesti

Budite u toku!