You are here: Home Fudbal Vesti Kup FSJO: Bojkot ili nešto drugo ?

Sportska strana juga

TOP DANI od 23.do 29. oktobra u ORION Marketima

TOP DANI u svim ORION Marketima od 23. do 29. oktobra.

TOP DANI u ORION Marketima

Top dani u ORION Marketima od 23. do 29. oktobra.

NAJSLAĐA AKCIJA U ORION MARKETIMA

Najslađa akcija u svim ORON Marketima.

Rezultati i Tabele

sreda, 05 april 2017 17:45

Kup FSJO: Bojkot ili nešto drugo ?

U osmini finala Kupa FS Jablaničkog okruga favoriti su padali kao kruške.

 

Voljom poludirigovanog žreba, još samo u ovom kolu, klubovi nižeg stepena takmičenja (JOL i MFL) dočekali su pred svojim simpatizerima tri srpskoligaša i tri zonaša.

Prethodno je GFK Dubočica, zbog neparnog broja (15) ekipa u ovom kolu, prošla u četvrtfinale bez borbe, da bi zbog odustajanja Zloćudova srpskoligaš Vlasina takođe prošao u naredno kolo Kupa FSJO. Rasporadaja ugleda, nastavljena je i u Gornjem Stopanju, gde je srpskoligaš Jedinstvo predao utakmicu u 50. minutu jer je na terenu ostao bez dovoljnog broja fudbalera (!?), da bi lider Jablaničke okružne lige Čekmin na neutralnom terenu izbacio iz Kupa tim leskovačkog zonaša Slogu.

Da li je u pitanju nezainteresovanost pojedinih klubova ili bojkot pokazaće naredni dani. Nezvanično, ovo je početak novog obračuna u vrhu Fudbalskog saveza Jablanilčkog okruga.

U Medveđi je drugoplasirana ekipa JOL Jablanica eliminisala vrlo dobru ekipu zonaša Puste reke, dok je na penal ruletu Mladi borac bio uspešniji od zonaša iz Orašja.. Obraz i fudbalsku čast, ove srede uspešno su odbranili samo srpskoligaši Moravac ORION i Radan: Mrštančani su bez primljenog gola u Konopnici lako pobedili domaći Gradac, dok su Lebančani minimalnim rezultatom slavili u Miroševcu.

Svi rezultati 4. kola Kupa FSJO, Konopnica: Gradac - Moravac ORION 0:3, Gornje Stopanje: Jedinstvo - Jedinstvo (Bošnjace) 0:1(prekid u 50.om), Miroševce: Umac - Radan 1:2, Živkovo: Mladi borac - Budućnost (Orašje) 3:3, penalima 6:5, Zloćudovo - Vlasina 0:3 (par-forfe) i Medveđa: Jablanica - Pusta reka 2:1.

Ostale Vesti

Budite u toku!