You are here: Home Fudbal Vesti PRAZNIK FUDBALA Veterani Vučja i Partizana pred 2.000 gledalaca

Sportska strana juga

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

TOP DANI OD 15. DO 21. JANUARA

Top dani u svim ORION Marketima od 15. do 21. januara.

VELEPRODAJA ORION - Katalog od 25.12.2017. do 21.01.2018.

Katalog VEEPRODAJE ORION od 25.12.2017. do21.01.2018. godine.

Rezultati i Tabele

ponedeljak, 24 april 2017 20:20

PRAZNIK FUDBALA Veterani Vučja i Partizana pred 2.000 gledalaca

U okviru proslave 72. rođendana veterani Vučja ugostili su veterane Partizana na stadionu ispod Kukavice koji je posle dugog niza godina ponovo bio ispunjen ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu.

VETERANI - PRIJATELJSKA UTAKMICA

VUČJE - PARTIZAN 3:5 (0:3)

Stadion ispod Kukavice, gledalaca: preko 2000, sudija: Marko Žunić (Leskovac), strelci: I. Stojanović u 41.om i 50.om, Mitić u 52.om za Vučje, a Smiljanić, u 15.om Vučićević u 25.om, Radojčić u 27.om, Dančetović u 45.om i Ilić u 56.om minutu za Partizan.

VUČJE: S. Stojanović, Ilić, Mitrović, Stojković, Banković, Mladenović, Mitić, Stevanović, Stančić, Đokić i Milenković,a igrali su i B. Stojanović, Petrović, Janjić, Nastić, Stamenković, Ivanović, Randjelović, I. Krstić ,I. Stojanović, Jovanović i N. Krstić.

PARTIZAN: Budiša, Bajović, Ilić, Mitrović, Djelić, Antić, Aleksić, Vučićević, Radojčić, Smiljanić i Đjelić,a igrali su i Dančetović, Milić, Muf, Počuča, Ristovski, Sinđić i Kadenić.

Igrač utakmice: Ivan Stojanović

Pod Kukavicom, u okviru proslave 72.og rođendana, domaće Vučju je ugostilo veterane beograskog Partizana i u prijateljskom nadigravanju priredilo prijateljima fudbala iz Porečja ,ali i celog Juga Srbije, prijatno fudbalsko popodne, protkano pojedinačnim majstorstvom ali najviše golovima. Bilo ih je osam, čak tri u mreži nekdašnjih prvotimaca beogradskih "crveno-belih" što je dalo dodatni šarm nesvakidašnjem fudbalskom prazniku

Daleko spremniji sastav iz Beograda vrlo brzo je poveo i do odmora jasno potavio granicu kaliteta, da bi domaćin sa dvostruko dužom klupom uspeo u nastavku,da preko dvostrukog strelca Ivana Stojanovića i Dragana Mitića, matira Budišu i podseti favoorizovane Beograđane kako se svojevremeno, na stadionu ispod Kukavice igrao i drugoligaški fudbal. Što navijača Partizana koji su organizovano doputovali u Vučju,što pristalica domaćeg kluba i na kraju veliki broj fudbalskih sladokusaca sa "južne pruge",sudeći prema popunjenosti tribine, zaslužuju češće ovakve vrste fudbalskih revija.

A da je prijetljsko odmeravanje snaga zakazano u povodu 72.og rođendana, podsetio je i  predsednik FSJO Dragan Stojiljković koji je domaćinu, poklonio pre početka utakmice vrednu fudbalsku loptu i poželeo da se ekipa Vučja što pre nađe u višem stepenu takmičenja i povrati nekadašnji fudbalski autoritet.

SDS Agencija

Ostale Vesti

Budite u toku!