You are here: Home Fudbal Vesti Kup FSJO 1/4: Jedinstvo (GS) - Dubočica 1:1, penalima 5:4

Sportska strana juga

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

TOP DANI OD 15. DO 21. JANUARA

Top dani u svim ORION Marketima od 15. do 21. januara.

VELEPRODAJA ORION - Katalog od 25.12.2017. do 21.01.2018.

Katalog VEEPRODAJE ORION od 25.12.2017. do21.01.2018. godine.

Rezultati i Tabele

sreda, 26 april 2017 21:05

Kup FSJO 1/4: Jedinstvo (GS) - Dubočica 1:1, penalima 5:4

Fudbaleri Jedinstva naprvaili su na svom terenu iznenađenje i eliminisali iz daljeg toka Kup takmičenja ekipu leskovačkog zonaša.

 

KUP FS JABLANIČKOG OKRUGA - 1/4 FINALE

JEDINSTVO (GORNJE STOPANJE) - GFK DUBOČICA 1:1, penalima 5:4

Igralište u Gornjem Stopanju, gledalaca: 200, sudija: Miloš Trajković (Lebane), strelci: Blagojević u 26.om za Jedinstvo, a Marković u 36.om za GFK Dubočica. Strelci iz jedanaesteraca: S. Stefanović, Đođević, Blagojević, Novovović i D. Stefanović za Jedinstvo, a Kostić - Milutinović, N. Ilić, Đokić i  Marković za Dubočiocu, golman Dušan Jevtić odbranio je udarac Bojana Stamenkovića.

JEDINSTVO: Jevtić, Miljković, Novovović, Stanković, Marinković, V. Stefanović (Jovanović), D. Stefanović, Dimitrijević, Blagojević, Đorđević i S. Stefanović.

GFK DUBOČICA: Janaćković, Kostić Milutinović, Marjanović, N. Ilić, Blagojević (Jovanović), Stamenković, Marković, Tošić, Vveličković, Đokić i Kocić.

Igrač utakmice: Blagojević (Jedinstvo)

Senzacija u Gornjem Stopanju. Tim koji je više želeo, koji je uložio više od favorizovanog rivala, uspeo je da načini podvig i zabeleži istorijski rezultat, plasman u polufinale Kupa FS Jablaničog okruga. Po jedan pogodak u prvom poluvremenu na obe strane, opravdano isključen po jedan akter iz obe ekipe, da bi golman Dušan Jevtić još jednom potvrdio reputaciju "kralja penala". Odbranio je udarac iskusnog prvotimca Leskovčana Bojana Stamenkovića i doneo radost velikom broju simpatizera koji su uprkos radnom danu došli na igralište Jedinstva u Gornjem Stopanju. Suđenje,vrlo dobro.

Ostale Vesti

Budite u toku!