You are here: Home Fudbal Vesti Futsal reprezentacija gost FSFV uoči revanša sa Česima u Nišu

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 11. do 17. decembra

Top dani u svim ORION Marketima od 11. do 17. decembra.

Srećna slava i živeli ! - Katalog od 18.11. do 20.12.

Katalog SREĆNA SLAVA od 18. novembra do 20. decembra.

Rezultati i Tabele

ponedeljak, 25 septembar 2017 21:07

Futsal reprezentacija gost FSFV uoči revanša sa Česima u Nišu

Ulaz na revanš utakicu baraža za odlazak na EP, početkom 2018.godine u Sloveniji je besplatan, naša najbolja selekcija u sve popularnijem sportu nije gostovala na "južnoj pruzi" punih 19 godina, selektor Goran Ivančić ima na raspolaganju sastav sa sedam internacionalaca, Srbija je i na prvoj utakmici u Češkoj pokazala veću vrednost i pobedila(4:3), sa FSFV su svi gosti iz reprezentativnih sportova odlazili dodatno motivisani i po pravilu -pobeđivali,što jača i širi optimizam pred utakmice:Srbija-Češka.

-Sve su to razlozi da verujemo kako ova reprezentacija neće izneveriti tradiciju i da će u punom Čairu, iskoristiti prednost domaćeg terena da overi vizu za odlazak na Prvenstvo Evrope. Uvek je FSFV, sa svojim studentima i profesorima bio uz naše najbolje selekcije u svim sporotivma, stojimo na raspolaganju i rukovodstvu i stručnom štabu futsal reprezentacije da iskoriste i naše kadrovske potencijale, ali i dobro opremljene kabinete za sve vrste merenja,istraživanja i provere mogućnosti- kazao je između ostalog prodekan prof. dr Tomislav Okičić,koji je sa dr Ljubomirom Pavlovićem bio domaćin predstavnicima futsal reprezentacije Srbije na čelu sa selektorom Goranom Ivančićem.

U pratni selektora Ivančića,danas su bili kondicioni trener Bojan Antonić i reprezentativci Miloš Simić i Andrija Stanković. Zahvalili su se na ljubaznom dočeku, toplom prijemu,i što je najvažćnije spremnosti da postojeće kapacitete i mogućnosti stave na raspolaganje futsal reprezentaciji.

-Utakmica sa Češkom je od izuzetnog značaja, svesni smo očekivanja sportske javnosti iz Niša i ovog dela Srbije, ali i rešeni da domaći teren i podršku prijatelja fudbala koji su se uželeli futsala iskoristimo kao dodatnu motivaciju, zabeležimo novu pobedu i potvrdimo odlazak na EP u Sloveniji. Znamo da je Niš bio i ostao vodeći centar futsala u ovom delu Srbije i očekujemo ne samo podršku punih tribina, već i dalju popularizaciju ovog sporta koji je na pragu prijema u olimpijsku porodicu-kazao je selektor Goran Ivančić..

-Krasi nas zajedništvo, izvanredna atmosfera u reprezentaciji, koja jeste naša sportska porodica, verujemo kako nam glasna podrška neće izostati, posedujemo individualni kvalitet i intrnacionalno iskustvo, pa svi od golmana Aksentijevića pa do poslednje igrača obećavamo kako ćemo dati sve od sebe, najviše što možemo i to će sigurno biti dovoljno da zajednički proslavimo dragocenu pobedu- Miloš Simić je poovio poziv navijačima da u što većem broju dođu sutra u Čair(18.30) i podrže reprezentaciju Srbije.

Related items

Ostale Vesti

Budite u toku!