You are here: Home Fudbal Vesti IN MEMORIAM Preminuo Goran Nastić

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

utorak, 06 februar 2018 09:23

IN MEMORIAM Preminuo Goran Nastić

Juče je u Vranju preminuo Goran Nastić, generalni sekretar Gradskog fudbalskog saveza Vranje i istaknuti sportski radnik.

 

Umesto novinarskog osvrta, prenosimo reči Vladan Vićentijevića, fudbalskog sudije koji je ostavio neizbrisiv trag na fudbalskoj mapi Srbije i Jugoslavije.

"Preminuo je Goran Nastić, fudbalski radnik i savezni sudija, čovek koji je ostavio duboki trag u radu svoje organizacije na jugu Srbije. Preminuo je čovek za dijalog, čovek sa osmehom na licu izgubio je bitku sa opakom bolešću. Sebe je nesebično davao fudbalu i suđenju. Njegovo Vranje, jug Srbije ima nenadoknadiv gubitak.

Goran je rođen 05.09.1965., živeo u Vranju. Bio je nosilac razvoja fudbala i suđenja, predsednik i sekretar sudijske i fudbalske organizacije Grada Vranja i na raznim funkcijama u Pčinjskom okrugu, kao i sekretar FK"Dinamo" kada se takmičio u Prvoj ligi Srbije. Sudio je Srpsku ligu Istok. Ni u vreme teške bolesti nije se odvajao od svojih sudija" - napisao je Vladan Vićentijević u oproštaju od kolege i prijatelja.

Komemoracija će biti održana u sredu 07.02.2018. u 10 časova u zgradi bivšeg komiteta, a poslednji ispraćaj na Gradskom groblju u Vranju u 13 časova.

Ostale Vesti

Budite u toku!