You are here: Home Košarka Vesti RASTIMO ZAJEDNO Međunarodni košarkaški turnir u Leskovcu

Sportska strana juga

Super dani u ORION Marketima od 21. do 27. avgusta

Super dani u svim ORION Marketima od 21. do 27. avgusta.

Svakog dana niske cene u ORION Marketima

Nedelja niskih cena u svim ORION Marketima od 21. do 27. avgusta.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 23 mart 2017 10:07

RASTIMO ZAJEDNO Međunarodni košarkaški turnir u Leskovcu

U Leskovcu će u subotu i nedelju biti organizovam Međunarodni košarkaški turnor "RASTIMO ZAJEDNO" na kome će učestvovati klubovi iz Srbije, Bugarske i Makedonije.

Turnir se organizuje u kategoriji dečaka rođenih 2005. godine i mlađe, a na njemu će učestvovati Actavis Akademija, Balkan Botevgrad (Bugarska), MZT Skoplje (Makedonija) i Naisus iz Niša.

- Na ovaj način nastavlja se saradnja klubova iz Leskovca, Botevgrada i Skoplja koja kao rezultat ima razvoj košarkaškog sporta i napredovanje mladih košarkaša, ali i priliku da se deca druže, upoznaju jedni druge i da upoznaju susedne zemlje, tradiciju i običaje naših naroda i naših država - kaže direktor Actavis Akademije Vladan Stojiljković.

Satnica turnira:

Subota 25. marta - Hala na Sajmištu:

12.00h Actavis Akademija - Naisus Niš

13.30h MZT Skoplje - Balkan Botevgrad

15.00h Otvaranje turnira

16.30h Balkan - Actavis

15.15h Naisus Niš - MZT Skoplje

18.00h Promocija kampa "Kasta"  i pokazni trening za dečake rođene 2004. i 2005. godine

Nedelja 26. marta - velika dvorana SC Dubočica

10:00 Naisus Niš - Balkan

11.30 Actavis Akademija - MZT Skoplje

13:00 Dodela nagrada

 

Ostale Vesti

 • LESKOVČANI U VIŠEM RANGU Actavis Akademija prvak Letnje lige
  LESKOVČANI U VIŠEM RANGU Actavis Akademija prvak Letnje lige Juniorsko-kadetska ekipa Actavis Akademije, pojačana sa nekoliko starijih košarkaša i trenerima iz ovog kluba, osvojila je prvo mesto u Letnjoj ligi sa 7 pobeda i samo 1 porazom.
 • Saša Jović - Crni ponovo na klupi Zdravlja
  Saša Jović - Crni ponovo na klupi Zdravlja Posle polusezone na klupi Prokuplja, i godinu i po dana od smene, Saša Jović Crni danas je potpisao novi ugovor sa Košarkaškim klubom Zdravlje Leskovac.
 • Actavis Akademija obeležila kraj sjajne sezone (FOTO)
  Actavis Akademija obeležila kraj sjajne sezone (FOTO) Košarkaški klub Actavis Akademija održao je tradicionalnu završnu manifestaciju "BUDI KOŠARKAŠ" koja je okupila više stotina devojčica i dečaka i njihove roditelje u leskovačkom hramu košarke.   U Hali na sajmištu dečija graja, vežbe najmlađih košarkaša i proglašenje najboljih. Diplome i medalje dobili su svi košarkaši i košarkašice koji treniraju u ovom klubu. MVP u ovoj sezoni u muškoj selekciji je Mladen Stojiljković 2000 godište, kadet koji igra u prvom timu Actavis Akademiji. Odličan šuter i asistent ekipe, medju tri najtalentovanija igrača u ovom godištu u Leskovcu. MVP, najbolja košarkašica u ovoj godini je kapiten prvog tima Marija Jović, plejmejker i organizator igre. Sa ekipom u Drugoj ligi osvojila je 4 mesto. Najbolji trener u ovoj sezoni je Predrag Tasić, trener pionirske (2004.) i mladje pionirske selekcije (2005/06.). U svim ligama koje je igrao osvojio je prvo mesto i pokazao da je odlično radio sa svojim selekcijama. Direktor Actavis Akademije Vladan Stojiljković posebno je zahvalio kompaniji Zdravlje Actavis, gradonačelniku Leskovca i lokalnoj samoupravi na velikoj podršci, Sportskom centru Dubočica, osnovnim školama sa kojima klub sarađuje i Predškolskoj ustanovi Vukica Mitrović.
 • Actavis Akademija u subotu obeležava kraj uspešne sezone
  Actavis Akademija u subotu obeležava kraj uspešne sezone Košarkaški klub Actavis Akademija u subotu će u Hali na Sajmištu održati manifestaciju kojom će obeležiti kraj još jedne uspešne sezone.
 • Međunarodni košarkaški turnir od petka do nedelje u Leskovcu
  Međunarodni košarkaški turnir od petka do nedelje u Leskovcu Leskovac će od petka do nedelje biti domaćim međunarodnog košarkaškog turnira za mlade igrače rođene 2003. godine i mlađe.

Budite u toku!