You are here: Home Košarka Vesti Saša Jović - Crni ponovo na klupi Zdravlja

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 26. novembra

TOP DANI u svim ORION Marketima od 22. do 26. novembra.

Srećna slava i živeli ! - Katalog od 18.11. do 20.12.

Katalog SREĆNA SLAVA od 18. novembra do 20. decembra.

Otvoren Novi ORION Market u Grdelici

U Grdelici je otvoren novi, 24. u lancu ORION Marketa.

Najslađa akcija u ORION Marketima

Najslađa akcija u svim ORON Marketima.

Rezultati i Tabele

petak, 30 jun 2017 18:20

Saša Jović - Crni ponovo na klupi Zdravlja

Posle polusezone na klupi Prokuplja, i godinu i po dana od smene, Saša Jović Crni danas je potpisao novi ugovor sa Košarkaškim klubom Zdravlje Leskovac.

 

- Zadovoljstvo mi je što mogu da obavestim javnost da smo odlučili da potpišemo ugovor sa trenerom Sašom Jovićem, koji ima poznato trenersko ima i koji može da ostvari to što se očekuje. Naš prevashodni cilj je da se klub stabilizuje kao B ligaš i da napravimo u ovogodišnjoj selekciji skup igrača koji će se održati na okupu duži niz godina i koji će sa klubom da izrastu, napreduju i u narednim sezona izbore status prvoligaša. Budžet koji imamo je zadovoljavajući, a cilj je angažovanje mlađih igrača koji će za tri godine biti spremni da igraju stabilno u Prvoj ligi. Pokušaćemo da vratimo neke od Leskovčana za koje procenjujemo da mogu da igraju na tom nivou. Prošle godine nismo mogli da napravimo takakav sastav koji bi iz godine u godinu išao po jedan rang više. Bitno je i da igrači povrate poverenje u klub, nemamo dugovanja i iz tog ugla su usloi idealni za igrače - rekao je predsednik Košarkaškog kluba Zdravlje Jovica Arsić.

Posle godinu i po dana Saša Jović se vraća na čelo stručnog štaba.

- Velika je čast i zadovoljstvo vratiti se u matični klub. Biti trener jedne ovakve ekipe je i čast ali i obaveza. Nije bilo puno razmišljanja, brzo smo se dogovorili. Moj glavni cilj biće stabilizacija kluba odnosno dovođenje i rad sa novim igračima. Veliko mi je zadovoljstvo što sam se vratio u klub, a ambicije zavise i od igrača koje ćemo angažovati - rekao je Saša Jović novi trener KK Zdravlje.

Početak priprema košarkaša Zdravlja za novu sezonu zakazan je za 15. avgust.

"Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavju stavove organa koji je dodelio sredstva."

Ostale Vesti

Budite u toku!