You are here: Home Košarka Vesti Saša Jović - Crni ponovo na klupi Zdravlja

Sportska strana juga

Super dani u ORION Marketima od 18. do 24. septembra

Super dani u svim ORION Marketima od 18. o 24. septembra.

NAJSLAĐA AKCIJA U ORION MARKETIMA

Najslađa akcija u svim ORON Marketima od 18. do 24. septembra.

Rezultati i Tabele

petak, 30 jun 2017 18:20

Saša Jović - Crni ponovo na klupi Zdravlja

Posle polusezone na klupi Prokuplja, i godinu i po dana od smene, Saša Jović Crni danas je potpisao novi ugovor sa Košarkaškim klubom Zdravlje Leskovac.

 

- Zadovoljstvo mi je što mogu da obavestim javnost da smo odlučili da potpišemo ugovor sa trenerom Sašom Jovićem, koji ima poznato trenersko ima i koji može da ostvari to što se očekuje. Naš prevashodni cilj je da se klub stabilizuje kao B ligaš i da napravimo u ovogodišnjoj selekciji skup igrača koji će se održati na okupu duži niz godina i koji će sa klubom da izrastu, napreduju i u narednim sezona izbore status prvoligaša. Budžet koji imamo je zadovoljavajući, a cilj je angažovanje mlađih igrača koji će za tri godine biti spremni da igraju stabilno u Prvoj ligi. Pokušaćemo da vratimo neke od Leskovčana za koje procenjujemo da mogu da igraju na tom nivou. Prošle godine nismo mogli da napravimo takakav sastav koji bi iz godine u godinu išao po jedan rang više. Bitno je i da igrači povrate poverenje u klub, nemamo dugovanja i iz tog ugla su usloi idealni za igrače - rekao je predsednik Košarkaškog kluba Zdravlje Jovica Arsić.

Posle godinu i po dana Saša Jović se vraća na čelo stručnog štaba.

- Velika je čast i zadovoljstvo vratiti se u matični klub. Biti trener jedne ovakve ekipe je i čast ali i obaveza. Nije bilo puno razmišljanja, brzo smo se dogovorili. Moj glavni cilj biće stabilizacija kluba odnosno dovođenje i rad sa novim igračima. Veliko mi je zadovoljstvo što sam se vratio u klub, a ambicije zavise i od igrača koje ćemo angažovati - rekao je Saša Jović novi trener KK Zdravlje.

Početak priprema košarkaša Zdravlja za novu sezonu zakazan je za 15. avgist.

Ostale Vesti

 • Actavis Akademija u Kadetskoj ligi Srbije za košarkaše
  Actavis Akademija u Kadetskoj ligi Srbije za košarkaše Košarkaški klub Astavis Akademije izborio je plasman u Kadetskoj ligi Srbije za sezonu 2017/2018.
 • Međunarodne košarkaške utakmice od petka do nedelje u Leskovcu
  Međunarodne košarkaške utakmice od petka do nedelje u Leskovcu Košarkaški klub Actavis Akademija od petka do nedelje organizuje čitav niz utakmica u znak sećanja na "Ivana Tometića - Špileta".
 • LESKOVČANI U VIŠEM RANGU Actavis Akademija prvak Letnje lige
  LESKOVČANI U VIŠEM RANGU Actavis Akademija prvak Letnje lige Juniorsko-kadetska ekipa Actavis Akademije, pojačana sa nekoliko starijih košarkaša i trenerima iz ovog kluba, osvojila je prvo mesto u Letnjoj ligi sa 7 pobeda i samo 1 porazom.
 • Saša Jović - Crni ponovo na klupi Zdravlja
  Saša Jović - Crni ponovo na klupi Zdravlja Posle polusezone na klupi Prokuplja, i godinu i po dana od smene, Saša Jović Crni danas je potpisao novi ugovor sa Košarkaškim klubom Zdravlje Leskovac.
 • Actavis Akademija obeležila kraj sjajne sezone (FOTO)
  Actavis Akademija obeležila kraj sjajne sezone (FOTO) Košarkaški klub Actavis Akademija održao je tradicionalnu završnu manifestaciju "BUDI KOŠARKAŠ" koja je okupila više stotina devojčica i dečaka i njihove roditelje u leskovačkom hramu košarke.   U Hali na sajmištu dečija graja, vežbe najmlađih košarkaša i proglašenje najboljih. Diplome i medalje dobili su svi košarkaši i košarkašice koji treniraju u ovom klubu. MVP u ovoj sezoni u muškoj selekciji je Mladen Stojiljković 2000 godište, kadet koji igra u prvom timu Actavis Akademiji. Odličan šuter i asistent ekipe, medju tri najtalentovanija igrača u ovom godištu u Leskovcu. MVP, najbolja košarkašica u ovoj godini je kapiten prvog tima Marija Jović, plejmejker i organizator igre. Sa ekipom u Drugoj ligi osvojila je 4 mesto. Najbolji trener u ovoj sezoni je Predrag Tasić, trener pionirske (2004.) i mladje pionirske selekcije (2005/06.). U svim ligama koje je igrao osvojio je prvo mesto i pokazao da je odlično radio sa svojim selekcijama. Direktor Actavis Akademije Vladan Stojiljković posebno je zahvalio kompaniji Zdravlje Actavis, gradonačelniku Leskovca i lokalnoj samoupravi na velikoj podršci, Sportskom centru Dubočica, osnovnim školama sa kojima klub sarađuje i Predškolskoj ustanovi Vukica Mitrović.

Budite u toku!