You are here: Home Košarka Vesti KREĆE KOŠARKA Zdravlje u subotu dočekuje Klik

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 11. do 17. decembra

Top dani u svim ORION Marketima od 11. do 17. decembra.

Srećna slava i živeli ! - Katalog od 18.11. do 20.12.

Katalog SREĆNA SLAVA od 18. novembra do 20. decembra.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 05 oktobar 2017 20:58

KREĆE KOŠARKA Zdravlje u subotu dočekuje Klik

Košarkaši Zdravlja Leskovac novu sezonu u Drugoj ligi Srbije otvaraju u subotu pred svojim navijačima duelom sa ekipom KK KLik uz Arilja.

 

Ljubitelji košarke će biti u prilici da na premijeri vide novi tim leskovačkog drugoligaša.

- U subotu nam u goste dolazi ekipa Klik Arilje. Ušli smo u novu sezonu sa dosta izmenjenim sastavom u odnosu na prethodnu sezonu. Imamo devet novih igrača, a primarni cilj je opstanak u ligi. Mislim da će borba za opstanak biti grčevita, ali uz iskusne pojedince koje smo doveli nadam se najboljem. Od novih igrača nećemo moći da računamo na Stanisavljevića i Stanojevića koji stiču pravo nastupa od drugog kola. Kasno smo formirali ekipu, što će verovatno da se odrazi na sam početak prvenstva. Ali što prvenstvo bude više odmicalo nadam se boljim igrama i rezultatima - rekao je Saša Jović, trener Košarkaškog kluba Zdravlje Leskovac na konferenciji za medije.

Igrači veruju da uz podršku navijača mogu do prve prvenstvene pobede.

- Imao sam prilike da igram protiv ekipe Klika dva puta. U pitanju je iskusna ekipa sa par prvoligaških igrača. Igraju veoma sporu košarku, što nama odgovara. Imaju i oni, kao i mi mane. Šanse su 50:50, bez favorita. Trebamo da odigramo bez pritiska i tako se možemo nadati pobedi. Pozivam najvijače da dođu u što većem broju i da nam pomognu da zabeležimo prvu pobedu - kazao je Milan Tešanović, košarkaš Zdravlja Leskovac.

Utakmica 1. kola Druge lige Srbije Zdravlje Leskovac - Klik igra se u subotu u Sportskom centru Dubočica sa početkom u 19:30.

Related items

Ostale Vesti

Budite u toku!