You are here: Home Košarka Vesti SAVREMENI HEROJI Mladi košarkaši Vlasotinca sve bolji

Sportska strana juga

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

TOP DANI OD 15. DO 21. JANUARA

Top dani u svim ORION Marketima od 15. do 21. januara.

VELEPRODAJA ORION - Katalog od 25.12.2017. do 21.01.2018.

Katalog VEEPRODAJE ORION od 25.12.2017. do21.01.2018. godine.

Rezultati i Tabele

nedelja, 26 novembar 2017 00:00

SAVREMENI HEROJI Mladi košarkaši Vlasotinca sve bolji

Pioniri Vlasotincu su i u duelu sa odličnom ekipo leskovačkog Actavisa potvrdili da s pravom nose epitet savrmenih heroja.

U okviru takmičenja u Međuregionalnoj košarkaškoj ligi za pionire, Vlasotinčani su u derbiju kola u SRC “Vlasina“ ugostili mlade košarkaše Aktavisa, koji su zasluženo osvojili bodove u zanimljivoj i pre svega borbenoj utakmici. Dečaci iz Leskovca su se pokazali kao dobro ukomponovan sastav koj je uspeo da trijumfuje pre svega u dobroj kolektivnoj igri i koristeći greške vršnjaka iz Vlasotinca.

Domači igrači su iskazali veliku želju za pobedom i zbog toga napravili veliki broj grešaka koje su Leskovčani iskoristili i na kraju zabeležili značajnu pobedu. Ova utakmica je pokazala da vlasotinački klub ima veliki broj talentovanih igrača koji u svakom slučaju predstavljaju lepu perspektivu košarkaškog sporta u gradu na Vlasini.

Kvalitet puelena trenera Slobodana Davinića i oko 200 ljubitelja košarke, uglavnom navijača domaćeg kluba, zdušno su davali podršku mladim sugrađanima, što rečito govori da će se pored rukometa i košarka vratiti na stare staze. Vlasotince – Aktavis 70 : 77.

Ostale Vesti

Budite u toku!