You are here: Home Mladje kategorije Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Real (Niš) 0:0

Sportska strana juga

Super dani u ORION Marketima od 14. do 20. avgusta

Super dani niskih cena u svim ORION Marketima od 14. do 20. avgusta.

Svakog dana niske cene u ORION Marketima

Nedelja niskih cena u svim ORION Marketima od 14. do 20. avgusta.

Rezultati i Tabele

nedelja, 05 mart 2017 17:51

Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Real (Niš) 0:0

Ispromašivali su se kadeti Moravca ORION u duelu sa vršnjacima iz Niša i propustili priliku da osvoje sva tri boda na startu prolećne polusezone.

 

KADETSKA LIGA SRBIJE - 18. KOLO

MORAVAC ORION - REAL 0:0

Sportski centar ORION, gledalaca: 100, sudija: Bojan Mitrović (PIrot) 7,5, žuti kartoni Mitrović, Marković (Moravac ORION).

MORAVAC ORION: Miloš Mladenović 7, Ristić 6 Mitrović 6, Milan Mladenović 6,5 (Mitić 7), N. Mladenović 7, Stanković 6,5, Marković 7, Đorđević 6,5, Stanisavljević 6 (Petković -), Trajković 6, Miljković 6,5 (Ivanović 7).

REAL: Stamenković 8, Nedeljković 6,5 (Marković -), Radovanović 6,5, Krstić 6 (Smiljković 6,5), Tričković 6, Mančić 6, Ristić 7, Stojančić 6,5, Ilić 6 (Nikolić 6,5), Jovanović 7 (Maćešić -), Novković 6.

Igrač utakmice: Marko Stamenković (Real)

Na startu drugog dela prvenstva u Kadetskoj ligi Srbije po jedan bod u komšijskom odmeravanju snaga u kome nije bilo golova.

Domaćin je bio opasniji, stvorio nekoliko odličnih prilika za gol, ali je golman Stamenković odličnim intervencijama uspeo da sačuva mrežu Nišlija.

U 12. minutu prvi su zapretili gosti, ali je udarac Novkovića završio iznad prečke. Preuzeli su kadeti Moravca ORION kontrolu igre, a u 42. minutu imali i najbolju priliku u prvom poluvremenu: Stanisavljević je izašao sam ispred golmana Stamenkovića, šutirao iskosa sa desne strane sa 13-14 metara ali je čuvar mreže Reala potvrdio svoj talenat i odličnom intervencijom spasio svoj tim nagoreg.

U nastavku još tri idealne prilike za Moravac ORION. U 57. minutu Marković je posle centaršuta sa desne strane neometan, sa 5-6 metara šutirao ali je Stamenković zaustavio njegv udarac. U 75. minutu Trajković se u šesnaestercu Nišlija izborio za poziciju, šutirao sam sa 7-8 metara ali je lopta završila pored leve stative. U 84. minutu Trajković je u pesnaestercu prevario i golmana Reala, ali je sa 2-3 metra poslao loptu ka mreži gostiju a jedan od igrača Reala je loptu izbacio sa gol linije i sprečio pogodak.

Ostale Vesti

Budite u toku!