You are here: Home Mladje kategorije Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Partizan 1:0

Sportska strana juga

Super dani u ORION Marketima od 21. do 27. avgusta

Super dani u svim ORION Marketima od 21. do 27. avgusta.

Svakog dana niske cene u ORION Marketima

Nedelja niskih cena u svim ORION Marketima od 21. do 27. avgusta.

Rezultati i Tabele

subota, 18 mart 2017 19:02

Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Partizan 1:0

Kadeti Moravca ORION zasluženo su savladali favorizovani Partizan i osvojili izuzetno važne bodove u borbi za opstanak u Kadetskoj ligi Srbije.

KADETSKA LIGA SRBIJE - 20. KOLO

MORAVAC ORION - PARTIZAN 1:0

Strelac: 1:0 Dušan Trajković u 59. minutu - Sportski centar ORION, gledalaca: 200, sudija: Bojan Mitrović (Pirot) 7,5, žuti kartoni: Đorđević, Mitić, Mitrović, Petković (Moravac ORION), Vještica, Kokir, Milosavljević, Čolić (Partizan), crveni karton: Milan Mladenović (Moravac ORION) u 62. minutu.

MORAVAC ORION: Miloš Mladenović 7, Ristić 7, Mitrović 7, Milan Mladenović 7, N. Mladenović 7,5, Stanković 7,5, Marković 7,5 (Petković -), Đorđević 7,5, Stanisavljević 7 (Jovanović -), Trajković 8, Ivanović 7,5 (Mitić 7).

PARTIZAN: Vukanić 7, Vujić 6,5 (Čolić -), Ilić 6,5, Gajić 6,5, Popović 6,5, Vještica 6,5, Janković 7, Milosavljević 7 (Antonijević 6,5), Nović 6,5, Koki3 6,5, Zuvić 6,5.

Igrač utakmice: Dušan Trajković (Moravac ORION)

Veiko iznenađenje i zaslužena pobeda Moravca Orion u duelu sa lideorm na tabeli. Hrabro su se domaći fudbaleri isprsili pred favorizovanim gostima iz Beograda, pola sata igrali i sa igračem manje na terenu, ali su borbenošću, čvrtsom i odgovornom igrom na kraju proslavili osvajanje tri izuzetno vredna boda.

Već u prvom poluvremenu bilo je jasno da veliki Partizan može da padne u Sportskom centru ORION u Mrštanu. Domaćin je imao prilike da kruniše bolji igru golovima: Trajković je u 28. minutu izašao sam ispred golmana Vukanića, ali je čuvar mreže "crno belih" iz duela jedan na jedan izašao kao pobednik. U 36. minutu Đorđević je bio sam u petercu ali je kasno reagovao i idealna prilika je otišla u nepovrat. Zapretili su i gosti jednom u 30. minutu ali Vještica nije uspeo da zahvati loptu na pravi način posle prekida.

U nastavku domaćin je bolju igru krunisao golom u 59 minutu: Dušan Trajković je ponovo bio sam ispred Vukanića, ali je fudbaler Moravca ORION ovoga puta bio uspešniji od čuvara mreže Partizana. Od 62. minutu Beograđani su imali i igrača više na terenu, ali im to nije pomoglo da stignu barem do izjednačenja.

Na kraju veliki slavlje Mrštančana koju su pobedom, a pre svega igrom u duelu sa liderom na tabeli, potvrdili da je pred njima lepa budućnost.

Ostale Vesti

Budite u toku!