You are here: Home Mladje kategorije Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Spartak ŽK 2:2

Sportska strana juga

Super dani u ORION Marketima od 14. do 20. avgusta

Super dani niskih cena u svim ORION Marketima od 14. do 20. avgusta.

Svakog dana niske cene u ORION Marketima

Nedelja niskih cena u svim ORION Marketima od 14. do 20. avgusta.

Rezultati i Tabele

subota, 08 april 2017 16:30

Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Spartak ŽK 2:2

Dan preokreta u Sportskom centru ORION. Gosti prvi poveli a na kraju i spasili bod u duelu ekipa koje zaslužuju mesto u sredini tabele.

KADETSKA LIGA SRBIJE - 23. KOLO

MORAVAC ORION - SPARTAK ŽDREPČEVA KRV 2:2

Strelci: 0:1 Bijelović u 12., 1:1 Trajković u 16., 2:1 Marković u 64., 2:2 Damjanović u 74. minutu - Sportski centar ORION, gledalaca: 100, sudija: Aleksandar Živković (Niš) 7,5, žuti kartoni: Zavišić, Nenadović, Bjelović (Spartak).

MORAVAC ORION: Miloš Mladenović 6, Jovanović 6, Mitrović 6, Milan Mladenović 6,5, N. Mladenović 6, Petković 6,5 (Mitić 6,5), Marković 7, Đorđević 7, Stanisavljević 6 (Todorović 6,5), Trajković 7, Ivanović 7.

SPARTAK: Stančić 6,5, Milošević 6, Jović 6, Tomić 6,5, Damjanović 6,5, Stojanović 7, Bijelović 7, Zavišić 6 (Molnar -), Nenadović 7 (Poturica 6,5), Kozomora 6,5 (Živkov 6,5).

Igrač utakmice: Filip Marković (Moravac ORION)

Jak vetar i kiša koja je padala gotov čitavim tokom utakmice omeli su igrače oba tima da pruže svoj maksimum. Ipak, i u takvim uslovima promrzli gledaoci mogu biti zadovoljni onim što su videli kada je u pitanju borbenost i želja za pobedom.

Počelo je šokantno po domaćina: u 12. minutu brz kontra napad Spartak, Stojanović je posle prodora po desnoj strani kao na tacni dodao loptu do Bijelovića koji je sa peterca preciznim udarcem smestio u mrežu. Moravac Orion se brzo vratio iz šoka, i samo četiri minuta kasnije Trajković je uspešno izdržao nekoliko duela sa Subotičanima i zašo sam ispred golmana Stančića i doneo izjednačenje svom timu.

U nastavku najava potpunog preokreta: Marković je evro golom sa 25 metara smestio loptu u same raklje i najavio novu pobedu domaćina. Da tako ne bude pobrinuo se Damjanović koji je u 74. minutu kaznio smušenu reakciju oslabljene odbrane Moravca Orion i postavio konačan rezultat ovog zanimljivog duela.

Ostale Vesti

Budite u toku!