You are here: Home Mladje kategorije Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Zemun 0:2

Sportska strana juga

Super dani u ORION Marketima od 14. do 20. avgusta

Super dani niskih cena u svim ORION Marketima od 14. do 20. avgusta.

Svakog dana niske cene u ORION Marketima

Nedelja niskih cena u svim ORION Marketima od 14. do 20. avgusta.

Rezultati i Tabele

nedelja, 23 april 2017 15:52

Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Zemun 0:2

Kadeti Moravca ORION nisu uspeli da pretvore prvu "meč loptu" u borbi za opstanak u tri boda i time otežali sebi posao u preostalih pet kola.

KADETSKA LIGA SRBIJE - 25. KOLO

MORAVAC ORION - ZEMUN 0:2

Strelci: 0:1 Milovanović u 49. minutu, 0:2 Pantić u 89. minutu - Mrštane, Sportski centar ORION, gledalaca: 100, sudija: Milan Mitić (Leskovac) 6,5, streci: Pantić (Zemun)

MORAVAC ORION: M. Mladenović 6, Ristić 6,5, Mitrović 6,5 (Anđelković 6,5), Petković 6,5 (Stamenković -), N. Mladenović 6, Stanković 6,5, Marković 6, Đorđević 6,5, Stanisavljević 6,5, Trajković 6, Todorović 6,5 (Jovanović 6).

ZEMUN: Blagojević 6,5, Vudrasović7, Vitororović 7, Vidaković 6,5, Petrović 7,5, Kojić 7, Babić 6,5, Konestabo 6,5, Mrđa 6 (Milošević 6,5), Ilić 6 MIlovanović  7 (Pantić 7).

Igrač utakmice: Nikola Petrović (Zemun)

Hladno vreme, kiša i jak vetar nisu bili saveznik fudbala u Mrštanu. Bodove je osvojio borbeniji rival čija odbrana nije pravila greške koje su domaćina koštale osvajanje barem jednog boda. Domaćin nije izdržao pritisak "moranja" da se osvoje bodovi u duelu sa Zemuncima koji su u Mrštane doputovali rasterećeni, rešeni da se nadigravaju. Posle dobre igre i pobede nad Partizanom koji ej do tada bio lider na tabeli, kadeti Moravac ORION su mini serijom loših rezultata u duelu sa direktnim rivalima u borbi za opstanak nepotrebno sebi zakomplikovali život.

U ravnpravnom prvom poluvremenu novinarske beležnice ostale su prazne, u igri u kojoj su gosti presingom po celom terenu u potpunosti poremetili kocepciju igre domaćina.

Na početku drugog dela šok za domaće. Posle greške kapitena Moravca ORION Nikole Mladenovića koji je praktično uposlio Milovanovića i "spojio" ga sa golom, napadač Zemuna našao se sam ispred golmana Mladenovića i preciznim udarcem doveo svoj tim u vođstvo.

Još jedna greška odbrane i brza kontra Zemunaca označili su kraj nadama domaćina da pobedom može da napravi važan korak u borbi za opstanak. U 89. minutu pogrešio je Jovanović, loptu je na dvadesetak metara od gola Moravca oduzeo Pantić, izašao sam ispred golmana Mladenovića i postavo konačan rezultat ove utakmice.

Domaćin je poslednjih pola sata igre omao terensku inicijativu, igralo se uglavnom na polovini Zemuna, ali napadači Moravca ORION nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol reprezemtativca Blagojevića i odbranu kojom je odlično komandovao najborbeniji na terenu, Nikola Petrović.

Ostale Vesti

Budite u toku!