You are here: Home Mladje kategorije Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Studentski grad 1:2

Sportska strana juga

TOP DANI u svim ORION Marketima

TOP DANI u svim ORION Marketima od 16. do 22. oktobra.

NAJSLAĐA AKCIJA U ORION MARKETIMA

Najslađa akcija u svim ORON Marketima.

Rezultati i Tabele

subota, 20 maj 2017 18:44

Kadetska liga Srbije: Moravac ORION - Studentski grad 1:2

Mladi fudbaleri Moravca ORION propustili su još jednu priliku da pobedom na svom terenu izbore opstanak koji sada ostaje samo u domenu teorije.

 

KADETSKA LIGA SRBIJE - 29. KOLO

MORAVAC ORION - STUDENTSKI GRAD 1:2

Strelci: 0:1 Živković u 3., 1:1 Trajković u 41., 1:2 Ilić u 73. minutu - Sportski centar ORION, gledalaca: 100, sudija: Stevan Rašić (Leskovac) 7, žuti kartoni: Marković, Stamenković (Moravac ORION), Bjelica, Ranković (Stidentski grad).

MORAVAC ORION: Miloš Mladenović 5, Jovanović 6, Mitrović 6 ( Ristić 6,5), Milan Mladenović 6,5 (Stamenković -), N. Mladenović 5, Janković 5, Marković 6 (Janković -), Petković 6,5 (Mitić 6), Stanisavljević 6 (Todorović 6,5), Trajković 6, Ivanović 6.

STUDENTSKI GRAD: Rakić 6,5, Bartoš 6 (Poznić -), Bjelica 6, Bojbaša 6, Adanović 6, Mićanović 6, Nedinić 6,5 (Radović 6,5), Jovanović 6 (Ranković 6,5), Živković 6,5, Bjegović 6,5 (Rosić 6), Ilić 6,5.

Igrač utakmice: Milan Ilić (Studentski grad)

Kadeti Moravca ORION nastavili su seriju loših rezultata i u najslabijoj igri ovog proleća poraženi su u duelu sa do ovog poslednjeplasiranom ekpom Studentskog grada.

Ostaće za žal za ovom, ali i propuštenim prilikama u duelima na niškim Realom (0:0), Spartakom (2:2), Zemunom (0:2) i Vojvodinom (1:2) ovog proleća u Sportskom centru ORION. Dve pobede u duelima sa Jagodinom i Partizanom verovatno će biti premalo kada je u pitanju opstanak u ligi.

Počelo je šokantno po domaćina: već u 3. minutu Milan Živković koristi grešku odbrane Moravca ORION i donosi studentima vođstvo. Vratili su se domaći fudbaleri u utakmicu, češće imali posed lopte i napadali, a Trajković je u 41. minutu podsetio na neke od utakmica iz prvog dela sezone kada je bio pravi lider tima i najavio da je preokret u ovom duelu ipak moguć.

U nastavku izjednačena igra, domaći su imali dve prilike koje nisu uspeli da pretvore u pogodak. Na drugoj strani, nesigurna odbrana je napravila novu grešku koju je Milan Ilić vešto uspeo da pretvori u pobedonosni pogodak za goste iz Beograda.

Ostale Vesti

Budite u toku!