You are here: Home Ostali sportovi Boks Medjunarodna bokserska revija u nedelju u Leskovcu

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 16 april 2015 20:35

Medjunarodna bokserska revija u nedelju u Leskovcu

Sportski klub "Jugboxing" u nedelju u Leskovcu organizuje medjunarodnu boksersku reviju, pod pokroviteljstvom Grada Leskovca.

Sportski kkžlub "Jug Boksing" u Leskovcu, po peti put u nedelju organizuje celodnevni program pod simboličnim nazivom "Leskovac Boxing day 5", u kojem bi trebalo da se najpre od 15:00 sati u ringu pojave školarci, pioniri ,kadeti i juniori, dok bi glavni deo revije činio obračun deset odabranih i kvalitetnih parova seniora iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije.

Naravo da će posebnu pažnju dobro popunjenog gledališta u velikoj dorani SC Dubočica privući nastup domaćih takmičara: mlađi junior Aleksa Mitić i njegov vršnak Tadija Jovanović pojaviće se u kategoriji do 70 kg, u konkurenciji mladih (do 90 kg) najavljen je nastup Marka Docića, ali se i na ovom jubilarnom, petom po redu međunarodnom turniru, najviše očćekuje od Andreja Pešića (91) kome će upravo nedeljni meč predstavljati poslednju proveru spremosti pred nastup na reviji "Beogradski pobednik" gde ima izuzetno velike ambicije.

- Pripreme su u punom jeku, momci rade žestoko i verujem da će imati šta da pokažu dobrim poznavaocima boksa na Jugu Srbije, jer očekujemo dolazak gledalaca iz Vranja, Vlasotinca, Surdulice i ostalih mesta u ovom delu Srbije. Očekujemo dolazak poznatih boraca, među kojima su: Milan Živković (Prokuplje) u kategoriji do 56 kg, tu su i  Petar Stošić (64kg) iz Surdulice, pa Miljan Stevanović (81kg) iz Kruševca,  Nemanja Stolić (+91) iz Lazarevca i da ne nabrajam dalje. Verujem da će večernji program sa 10 seniorskih borbi doneti priliku za uživanje i aplauze - trener i prvi operativac organizacije ove Međunarodne revije, Bratislav Pešić razumljivo najviše očekuje od ljubimca leskovačke publike Andreja Pešića kome bi rival u ringu mogao da bude internacionalac iz Makedonije ili pak teškaš iz Prokuplja.

Generalni pokrovitelj predstojeće Međunarodne boksersake revije u Leskovcu "Leskovac Boxing day 5" je lokalna samouprava,a ulaznice će se prodavati po popularnoj  ceni od 100 dinara.

Ostale Vesti

 • PROFI BOKS Nova pobeda sjajnog Leskovčanina Andreja Pešića
  PROFI BOKS Nova pobeda sjajnog Leskovčanina Andreja Pešića Leskovčanin Andrej Pešić nastavlja sa sjajnim rezultatim u profesionalnom ringu.
 • Bokserski klub Arena i u 2016. nastavio seriju dobrih rezultata
  Bokserski klub Arena i u 2016. nastavio seriju dobrih rezultata U jesenjem delu takmičenja članovi Bokserskog kluba Areba nastavili su sa uspešnim rezultatima.   Na takmičenju održanom 24.09.2016.godine u sportskom centru Trstenik u Trsteniku, gde je učešće uzelo 19 klubova sa teritorije Republike Srbije, Vlasotinački bokseri osvojili su četiri zlatne medalje, a osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Milan Stanojević, Alek Andrejević i Nemanja Stojanović. Na narednom takmičenju održanom 01.10.2016. godine u sportskoj hali „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj banji, pred oko 400 ljubitelja plemenite veštine u konkurenciji 22 klubova sa teritorije Republike Srbije, Vlasotinački bokseri osvojili su tri zlatne i tri srebrne medalje. Osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Alek Andrejević i Ognjen Mitić, dok su srebrne medalje osvojili Milan Stanojević, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović. – U narednom periodu očekuju nas takmičenja u Nišu, Aleksincu, Kragujevcu i Jagodini, na kojima očekujemo dobre rezultate i potvrdu najtrofejnijeg bokserskog kluba na prostoru južne Srbije u 2016. godini – istakao je Milan Jović, predsedik kluba.
 • Druga pobeda leskovačkog boksera Andreja Pešića u profesionalnoj karijeri
  Druga pobeda leskovačkog boksera Andreja Pešića u profesionalnoj karijeri Mladi Leskovčanin Andrej Pešić zabeležio je na ringu u Minhenu i drugu pobedu u profesionalnoj bokserskoj karijeri i najavio vrhunske domete.
 • Leskovčanin Andrej Pešić boksuje drugi profi meč 16. januara
  Leskovčanin Andrej Pešić boksuje drugi profi meč 16. januara Mladi Leskovčanin Andrej Pešić ovih dana se priprema za drugi meč u profesionalnoj karijeri koji je zakazan za 16. januara 2016. godine.
 • Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu
  Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu Mladi leskovački bokser Andrej Pešić uspešno je u subotu debitovao u profi ringu i zabeležio prvu profesionalnu pobedu u karijeri.

Budite u toku!