You are here: Home Ostali sportovi Boks Leskovčanin Andrej Pešić sparinguje sa bronzanim sa Olimpijskih igara

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

subota, 16 maj 2015 13:48

Leskovčanin Andrej Pešić sparinguje sa bronzanim sa Olimpijskih igara

Član leskovačkog Jugboksing kluba Andrej Pešić nalazi se u Bogarskoj gre trenira i sparinguje u organizaciji Kubrata Puleva, bivšeg šampiona Evrope.

Trojica srpskih boksera: Andrej Pešić, Darko Maksimović i Patar Mauković, i trener Bratislav Pešić nalaze se u Sofiji gde sparinguju sa bugarskim majstorima plemenite veštine Borisom Georgijevim i Tarvelom Pulevom, koji se spremaju za mečeve Aibinog profi boska (APB).

Tarvel Pulev je u amaterskom boksu bio dvostruki Evropski vicešampion iz Moskve 2010. i Ankare 2011., a treći na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Tarvel je rodjeni brat Kubrata Puleva koji je u amaterskom boksu bio Evropski šampion iz Liverpula 2008. za Bugarsku u kategoriji +91kg, tj. superteškoj, i Evropski šampion u najačoj EBU verziji, i internatiocalni IBF šampion u profesionalnom boksu.

Andrej Pešić, Kubrat Pulev i Bratislav Pešić u Sofiji

- Samo hrabre sreća prati, a na sparingu u Sofiji i zajedničkim priprema koje će trajati do 22. maja, teškaši Andrej Pešić i Petar Mauković pruzaju izuzetno jak otpor iskusnom Tarvelu Pulevu. Svakog drugog dana se rade bukvalno mečevi sa jednim od najboljih boraca na svetu u toj kategoriji. Očekujem da će do kraja priprema moji bokseri odraditi po 25 rundi sa njim što će biti svakako od neprocenjive vrednosti - kaže trener Bratislav Pešić.

Sparing: Tarvel Pulev i Andrej Pešić (desno)

Ostale Vesti

 • PROFI BOKS Nova pobeda sjajnog Leskovčanina Andreja Pešića
  PROFI BOKS Nova pobeda sjajnog Leskovčanina Andreja Pešića Leskovčanin Andrej Pešić nastavlja sa sjajnim rezultatim u profesionalnom ringu.
 • Bokserski klub Arena i u 2016. nastavio seriju dobrih rezultata
  Bokserski klub Arena i u 2016. nastavio seriju dobrih rezultata U jesenjem delu takmičenja članovi Bokserskog kluba Areba nastavili su sa uspešnim rezultatima.   Na takmičenju održanom 24.09.2016.godine u sportskom centru Trstenik u Trsteniku, gde je učešće uzelo 19 klubova sa teritorije Republike Srbije, Vlasotinački bokseri osvojili su četiri zlatne medalje, a osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Milan Stanojević, Alek Andrejević i Nemanja Stojanović. Na narednom takmičenju održanom 01.10.2016. godine u sportskoj hali „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj banji, pred oko 400 ljubitelja plemenite veštine u konkurenciji 22 klubova sa teritorije Republike Srbije, Vlasotinački bokseri osvojili su tri zlatne i tri srebrne medalje. Osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Alek Andrejević i Ognjen Mitić, dok su srebrne medalje osvojili Milan Stanojević, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović. – U narednom periodu očekuju nas takmičenja u Nišu, Aleksincu, Kragujevcu i Jagodini, na kojima očekujemo dobre rezultate i potvrdu najtrofejnijeg bokserskog kluba na prostoru južne Srbije u 2016. godini – istakao je Milan Jović, predsedik kluba.
 • Druga pobeda leskovačkog boksera Andreja Pešića u profesionalnoj karijeri
  Druga pobeda leskovačkog boksera Andreja Pešića u profesionalnoj karijeri Mladi Leskovčanin Andrej Pešić zabeležio je na ringu u Minhenu i drugu pobedu u profesionalnoj bokserskoj karijeri i najavio vrhunske domete.
 • Leskovčanin Andrej Pešić boksuje drugi profi meč 16. januara
  Leskovčanin Andrej Pešić boksuje drugi profi meč 16. januara Mladi Leskovčanin Andrej Pešić ovih dana se priprema za drugi meč u profesionalnoj karijeri koji je zakazan za 16. januara 2016. godine.
 • Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu
  Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu Mladi leskovački bokser Andrej Pešić uspešno je u subotu debitovao u profi ringu i zabeležio prvu profesionalnu pobedu u karijeri.

Budite u toku!