You are here: Home Ostali sportovi Boks Boks: Andrej Pešić sparinguje u Nemačkoj prvaku sveta u APB verziji

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

subota, 29 avgust 2015 22:35

Boks: Andrej Pešić sparinguje u Nemačkoj prvaku sveta u APB verziji

Mladi Leskovčanin Andrej Pešić nalazi se u Nemačkoj gde zajedno trenira sa Erikom Fajferom, prvakom sveta u APB verziji u super teškoj kategoriji.

Talentovani srpski bokser Andrej Pešić je 23. avgusta otputovao u nemački grad Hajdelberg gde će do 4. septembra zajedno trenirati i biti sparing parner Nemcu Eriku Fajferu, aktuelnom prvaku sveta super tešek kategorije (+91 kg) u APB verziji. Andrej u Nemačkoj boavi sa trenerom i oce, Bratislavom Pešićem.

Fajfer se sprema da krajem septembra brani svetsku APB titulu u Taškentu protiv Rumuna Mihaila Niastora. Andrej (do 91 kg). Andrej je uspešno odradio sparing, iako je razlika u težini dvojice boksera desetak kilograma.

- U svakom slučaju ovo će biti novo i veoma korisno iskustvo za Andreja u cilji daljeg takmičarskog napredovanja.  - rekao je trener Bratislav Pešić.

Kako je saopštio Bratislav Pešić, Andrej će 10. oktobra u Minhenu raditi svoj prvi profesionalni meč za promotersku kuću PETKO'S LMS. Zahvaljujući sjajnom utisku koji je ostavio tokom treninga u Nemačkoj, Andrej Pešić je dobio priliku da bude tima jedne ozbiljne promoterske kuće i da radi sa ozbiljnim ljudima koji će dalje graditi njegovu karijeru.

Ostale Vesti

 • PROFI BOKS Nova pobeda sjajnog Leskovčanina Andreja Pešića
  PROFI BOKS Nova pobeda sjajnog Leskovčanina Andreja Pešića Leskovčanin Andrej Pešić nastavlja sa sjajnim rezultatim u profesionalnom ringu.
 • Bokserski klub Arena i u 2016. nastavio seriju dobrih rezultata
  Bokserski klub Arena i u 2016. nastavio seriju dobrih rezultata U jesenjem delu takmičenja članovi Bokserskog kluba Areba nastavili su sa uspešnim rezultatima.   Na takmičenju održanom 24.09.2016.godine u sportskom centru Trstenik u Trsteniku, gde je učešće uzelo 19 klubova sa teritorije Republike Srbije, Vlasotinački bokseri osvojili su četiri zlatne medalje, a osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Milan Stanojević, Alek Andrejević i Nemanja Stojanović. Na narednom takmičenju održanom 01.10.2016. godine u sportskoj hali „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj banji, pred oko 400 ljubitelja plemenite veštine u konkurenciji 22 klubova sa teritorije Republike Srbije, Vlasotinački bokseri osvojili su tri zlatne i tri srebrne medalje. Osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Alek Andrejević i Ognjen Mitić, dok su srebrne medalje osvojili Milan Stanojević, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović. – U narednom periodu očekuju nas takmičenja u Nišu, Aleksincu, Kragujevcu i Jagodini, na kojima očekujemo dobre rezultate i potvrdu najtrofejnijeg bokserskog kluba na prostoru južne Srbije u 2016. godini – istakao je Milan Jović, predsedik kluba.
 • Druga pobeda leskovačkog boksera Andreja Pešića u profesionalnoj karijeri
  Druga pobeda leskovačkog boksera Andreja Pešića u profesionalnoj karijeri Mladi Leskovčanin Andrej Pešić zabeležio je na ringu u Minhenu i drugu pobedu u profesionalnoj bokserskoj karijeri i najavio vrhunske domete.
 • Leskovčanin Andrej Pešić boksuje drugi profi meč 16. januara
  Leskovčanin Andrej Pešić boksuje drugi profi meč 16. januara Mladi Leskovčanin Andrej Pešić ovih dana se priprema za drugi meč u profesionalnoj karijeri koji je zakazan za 16. januara 2016. godine.
 • Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu
  Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu Mladi leskovački bokser Andrej Pešić uspešno je u subotu debitovao u profi ringu i zabeležio prvu profesionalnu pobedu u karijeri.

Budite u toku!