You are here: Home Ostali sportovi Boks Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu

Sportska strana juga

TOP DANI od 23.do 29. oktobra u ORION Marketima

TOP DANI u svim ORION Marketima od 23. do 29. oktobra.

TOP DANI u ORION Marketima

Top dani u ORION Marketima od 23. do 29. oktobra.

NAJSLAĐA AKCIJA U ORION MARKETIMA

Najslađa akcija u svim ORON Marketima.

Rezultati i Tabele

nedelja, 11 oktobar 2015 21:51

Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu

Mladi leskovački bokser Andrej Pešić uspešno je u subotu debitovao u profi ringu i zabeležio prvu profesionalnu pobedu u karijeri.

 

Na velikoj reviji koju je u Minhenu organizovao Alexander Petković, bivši svestki WBO prvak u kruzer kategoriji, Andrej Pešić je nokautom u drugoj runfi savldao Aleksandra Vurunu koji za sobom već ima četiri meča u profi ringu. Revija je održana u subotu 10. oktobra u Minhenu i održano je ukupno 10 borbi.

Sledeći profi meč Andrej Pešić će raditi u januaru takodje u Minhenu, a naredne tri godine nastupaće za promotersku kuću Petkos gym iz Minhena.

Ostale Vesti

 • Bokserski klub Arena i u 2016. nastavio seriju dobrih rezultata
  Bokserski klub Arena i u 2016. nastavio seriju dobrih rezultata U jesenjem delu takmičenja članovi Bokserskog kluba Areba nastavili su sa uspešnim rezultatima.   Na takmičenju održanom 24.09.2016.godine u sportskom centru Trstenik u Trsteniku, gde je učešće uzelo 19 klubova sa teritorije Republike Srbije, Vlasotinački bokseri osvojili su četiri zlatne medalje, a osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Milan Stanojević, Alek Andrejević i Nemanja Stojanović. Na narednom takmičenju održanom 01.10.2016. godine u sportskoj hali „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj banji, pred oko 400 ljubitelja plemenite veštine u konkurenciji 22 klubova sa teritorije Republike Srbije, Vlasotinački bokseri osvojili su tri zlatne i tri srebrne medalje. Osvajači zlatnih medalja su Pavle Takić, Alek Andrejević i Ognjen Mitić, dok su srebrne medalje osvojili Milan Stanojević, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović. – U narednom periodu očekuju nas takmičenja u Nišu, Aleksincu, Kragujevcu i Jagodini, na kojima očekujemo dobre rezultate i potvrdu najtrofejnijeg bokserskog kluba na prostoru južne Srbije u 2016. godini – istakao je Milan Jović, predsedik kluba.
 • Druga pobeda leskovačkog boksera Andreja Pešića u profesionalnoj karijeri
  Druga pobeda leskovačkog boksera Andreja Pešića u profesionalnoj karijeri Mladi Leskovčanin Andrej Pešić zabeležio je na ringu u Minhenu i drugu pobedu u profesionalnoj bokserskoj karijeri i najavio vrhunske domete.
 • Leskovčanin Andrej Pešić boksuje drugi profi meč 16. januara
  Leskovčanin Andrej Pešić boksuje drugi profi meč 16. januara Mladi Leskovčanin Andrej Pešić ovih dana se priprema za drugi meč u profesionalnoj karijeri koji je zakazan za 16. januara 2016. godine.
 • Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu
  Leskovčanin Andrej Pešić uspešno započeo karijeru u profi ringu Mladi leskovački bokser Andrej Pešić uspešno je u subotu debitovao u profi ringu i zabeležio prvu profesionalnu pobedu u karijeri.
 • Leskovčanin Andrej Pešić debituje u profi ringu 10. oktobra
  Leskovčanin Andrej Pešić debituje u profi ringu 10. oktobra Mladi Leskovčanin Andrej Pešić debitovaće u subotu 10. oktobra u ringu u profesionalnom boksu.

Budite u toku!