You are here: Home Ostali sportovi Društvo Trojici Nišlija pet medalja na "Podgorica Open 2017"

Sportska strana juga

Nedelja niskih cena u ORION Marketima

Nedelja niskih cena u svim ORION Marketima od 26. do 30. juna.

Super dani od 26. do 30. juna u ORION Marketima

Super dani u svim ORION Marketima od 26. do 30. juna.

Rezultati i Tabele

utorak, 16 maj 2017 21:41

Trojici Nišlija pet medalja na "Podgorica Open 2017"

Selekcija Srbije,sastavljena od osam stonotenisera iz klubova NAIS Niš (3), ČA ČAČAK (1), MAČVA Šabac (3) i KRAGUJEVČANI Kragujevac (1) nastupila je na prvom Međunarodnom turniru PODGORICA OPEN 2017.

Osim domaćina i gostiju iz Srbije,na dvodnevnom turniru učestvovale su i reprezentacije Hrvatske i Makedonije. Ukupno su se 42 takmičara nadmetala u pet kategorija.

Prvog dana u pojedinačnoj konkurenciji naši stonoteniseri osvojili su sledeće medalje:Tanja Mikašević(ČA Čačak) dugo mesto u kategoriji 3-5, Bojan stamenković (NAIS Niš) prvo mesto u kategoriji 4-5, Nebojša Ilić(NAIS Niš) drugo mesto u kategoriji 4-5, Slavoljub Avdić(MAČVA Šabac) treće mesto u kategoriji 4-5, nemanja Birmančević(MAČVA Šabac) drugo mesto u kategoriji 6-7, i Bojan Jovanović(NAIS Niš) prvo mesto u kategoriji 9-10. Drugog dana međunarodnog turnira PODGORICA OPEN 2017, Bojan Stamenković i Nebojša Ilić(NAIS Niš) osvojili su ekipno prvo mesto u kategoriji 2-5, Aleksandar Jevremović(KRAGUJEVČANI Kragujevac) i Slavoljub Avdić(MAČVA Šabac) drugo mesto u kategoriji 4-5, Nemanja Birmančević i Dragan Baćanović(MAČVA Šabac) drugo mesto u kategoriji 6-8 i Bojan Jovanović(NAIS Niš) u paru sa stonoteniserom iz Crne Gore,Dejanom Bašanovićem osvojioili su prvomesto u kategoriji 9-10.

-Imali smo trojicu stonotenisera u selekciji Srbije i osvojili pet medalja, od toga četiri zlatne i jednu srebrnu medalju. Pored medalja naši takmičari doneli su u Niš i četiri vredna pehara. Ovim izuzetnim rezultatima dostojno smo u Podgovorici reprzentovali svoju zemlju i grad Niš, našta smo posebno ponosni- ocenjuje predsednik STK OSI NAIS Bojan Stamenković.

Stonoteniski klubosoba sainvaliditetom NAIS planira da 27.maja nastupi i na jakom turniru u Kragujevcu,a valja najaviti da se u nemačkoj,od 13.-18.juna održava Svetski Kup,u gradu Bajrotu.

Ostale Vesti

 • Nastavak saradnje FSFV u Nišu i Saveza košarkaša u kolicima Srbije
  Nastavak saradnje FSFV u Nišu i Saveza košarkaša u kolicima Srbije Uz podsećanje kako je na nedavnom sastanku u Nišu dogovorena saradnja i definisani njeni sadržaji, u prvom redu osnivanje kluba u Nišu, edukacija kadrova i praćenje stanja treniranosti, danas je u cilju formiranja kluba u Nišu boravio generalni sekretar SKKS Mladen Pajević.
 • Otvoren Svetski kup u preletu paraglajderom u Nišu
  U Oficirskom domu u Nišu, sinoć je otvoren Svetski kup u preletu paraglajderom iznad Niša i okolnih gradova ovog dela Srbije.
 • DANILOVIĆ NA FSFV U NIŠU: Igrač poštenije zanimanje od funkcionera
  DANILOVIĆ NA FSFV U NIŠU: Igrač poštenije zanimanje od funkcionera Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena Predrag Danilović razgovarao je danas u Nišu sa studentima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.
 • Predrag Danilović u sredu u 12 na FSFV u Nišu
  Predrag Danilović u sredu u 12 na FSFV u Nišu U amfiteatru FSFV u Nišu,u sredu 31.maja u 12:00 sati, kraj akademske godine i upis novih brucoša obeležiće se gostovanjem predsednika KS Srbije Predraga Danilovića, koji će govoriti ne samo studentima ovog uglednog fakulteta već i košarkaškim radnicima i stručnjacima u Jugoistočnoj Srbiji.
 • Sporazum o saradnji FSFV u Nišu i Saveza košarkaša u kolicima
  Sporazum o saradnji FSFV u Nišu i Saveza košarkaša u kolicima Na FSFV u Nišu danas je potpisan sporazum između ovog prestižnog fakulteta i Saveza košarkaša u kolicima Srbije(SKKS) koji sadrži obaveze o edukaciji trenerskog kadra, obavljanju stručne prakse studenata u klubovima SKKS-a i obavljanje naučnih istraživanja i permamentno praćenje košarkaša u kolicima.

Budite u toku!