You are here: Home Ostali sportovi Društvo Trojici Nišlija pet medalja na "Podgorica Open 2017"

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 11. do 17. decembra

Top dani u svim ORION Marketima od 11. do 17. decembra.

Srećna slava i živeli ! - Katalog od 18.11. do 20.12.

Katalog SREĆNA SLAVA od 18. novembra do 20. decembra.

Rezultati i Tabele

utorak, 16 maj 2017 21:41

Trojici Nišlija pet medalja na "Podgorica Open 2017"

Selekcija Srbije,sastavljena od osam stonotenisera iz klubova NAIS Niš (3), ČA ČAČAK (1), MAČVA Šabac (3) i KRAGUJEVČANI Kragujevac (1) nastupila je na prvom Međunarodnom turniru PODGORICA OPEN 2017.

Osim domaćina i gostiju iz Srbije,na dvodnevnom turniru učestvovale su i reprezentacije Hrvatske i Makedonije. Ukupno su se 42 takmičara nadmetala u pet kategorija.

Prvog dana u pojedinačnoj konkurenciji naši stonoteniseri osvojili su sledeće medalje:Tanja Mikašević(ČA Čačak) dugo mesto u kategoriji 3-5, Bojan stamenković (NAIS Niš) prvo mesto u kategoriji 4-5, Nebojša Ilić(NAIS Niš) drugo mesto u kategoriji 4-5, Slavoljub Avdić(MAČVA Šabac) treće mesto u kategoriji 4-5, nemanja Birmančević(MAČVA Šabac) drugo mesto u kategoriji 6-7, i Bojan Jovanović(NAIS Niš) prvo mesto u kategoriji 9-10. Drugog dana međunarodnog turnira PODGORICA OPEN 2017, Bojan Stamenković i Nebojša Ilić(NAIS Niš) osvojili su ekipno prvo mesto u kategoriji 2-5, Aleksandar Jevremović(KRAGUJEVČANI Kragujevac) i Slavoljub Avdić(MAČVA Šabac) drugo mesto u kategoriji 4-5, Nemanja Birmančević i Dragan Baćanović(MAČVA Šabac) drugo mesto u kategoriji 6-8 i Bojan Jovanović(NAIS Niš) u paru sa stonoteniserom iz Crne Gore,Dejanom Bašanovićem osvojioili su prvomesto u kategoriji 9-10.

-Imali smo trojicu stonotenisera u selekciji Srbije i osvojili pet medalja, od toga četiri zlatne i jednu srebrnu medalju. Pored medalja naši takmičari doneli su u Niš i četiri vredna pehara. Ovim izuzetnim rezultatima dostojno smo u Podgovorici reprzentovali svoju zemlju i grad Niš, našta smo posebno ponosni- ocenjuje predsednik STK OSI NAIS Bojan Stamenković.

Stonoteniski klubosoba sainvaliditetom NAIS planira da 27.maja nastupi i na jakom turniru u Kragujevcu,a valja najaviti da se u nemačkoj,od 13.-18.juna održava Svetski Kup,u gradu Bajrotu.

Ostale Vesti

Budite u toku!