You are here: Home Ostali sportovi Društvo Predrag Danilović u sredu u 12 na FSFV u Nišu

Sportska strana juga

TOP DANI od 23.do 29. oktobra u ORION Marketima

TOP DANI u svim ORION Marketima od 23. do 29. oktobra.

TOP DANI u ORION Marketima

Top dani u ORION Marketima od 23. do 29. oktobra.

NAJSLAĐA AKCIJA U ORION MARKETIMA

Najslađa akcija u svim ORON Marketima.

Rezultati i Tabele

utorak, 30 maj 2017 20:43

Predrag Danilović u sredu u 12 na FSFV u Nišu

U amfiteatru FSFV u Nišu,u sredu 31.maja u 12:00 sati, kraj akademske godine i upis novih brucoša obeležiće se gostovanjem predsednika KS Srbije Predraga Danilovića, koji će govoriti ne samo studentima ovog uglednog fakulteta već i košarkaškim radnicima i stručnjacima u Jugoistočnoj Srbiji.

Neizbežna tema svakako je aktuelni trenutak srpske košarke, predsednik Danilović ima šta da kaže i o programima srpskih reprezentativnih selekcija u tekućoj godini. Organizatori posete prvog funkcionera košarkaške federacije očekuju da čuju zanimljiva pitanja i pokaže interesovanje za trendove u svetskoj košarci, gde srpski košarkaši i stručnjaci beleže u tekućoj godini izvanredne rezultate. Nažalost ne i sa srpskim klubovima.

-Prvi put će gostovanje aktuelnog predsednika KS Srbije biti zapisano u značajnije datume u istoriji fakulteta. Ovom posetom nastavljamo praksu gostovanja najuglednijih i najuticajnijih sportskih ličnosti u amfiteatru FSFV. Ta poseta predstavlja lepu priliku da legendarni košarkaški internacionalac prenese lična iskustva iz bogate karijere, da se čuju informacije i o aktuelnom trenutku međunarodne košarke. Sigurno je da će visokog funkcionera srpskog sporta i kompetentnog sagovornika dočekati zanimljiva pitanja, sa odgovorima koji mogu da koriste košarkaškoj praksi. I da je obogate - prodekan za nauku i međunarodnu saradnju dr. Miodrag Kocić podseća kako je poziv upućen ne samo akademskoj zajednici u Nišu već i stručnjacima i košarkaškim poslenicima u Jugoistočnoj Srbiji.

Susret niških akademaca i košarkaških radnika iz ovog dela Srbije,sa predsednikom KSS Predragpm Danilovićem zakazan je za sredu tačno u podne, u amfiteatru FSFV u Nišu.

Ostale Vesti

Budite u toku!