You are here: Home Ostali sportovi Društvo Leskovački savez sportova organizovao posetu Sajmu sporta

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 11. do 17. decembra

Top dani u svim ORION Marketima od 11. do 17. decembra.

Srećna slava i živeli ! - Katalog od 18.11. do 20.12.

Katalog SREĆNA SLAVA od 18. novembra do 20. decembra.

Rezultati i Tabele

petak, 01 decembar 2017 21:49

Leskovački savez sportova organizovao posetu Sajmu sporta

Leskovački savez sportova jedini je od teritorjalnih sportskih organizacija organzovao odlazak mladih sportista na međunarodni Sajam sporta u Beogradu.

Šesi međunarodni "Sajam sporta" okupio je 150 teritorijalnih sportskih saveza, 87 nacionalnih bgranskih sportski saveza kao i predstavnike svih najvažnijih sportskih institucija u zemlji.

Mladi leskovački sportisti doneli su sa Sajma sporta veći broj medalja i priznanja, a Marta Kostić je osvojila i sportski bicikl za pobedu na takmičenju u biciklizmu. Sertifikate i potvrde Komisije za vrhunski sport Sportskog saveza Srbije dobili su Marina Arsić, sekretar i Goran Filipović, potpredsednik Leskovačkog saveza sportova.

Posebna priznanja osvojili su predstavnici Planinarsko skijaškog kluba Kukavica za osvojeno drugo (pionirke), odnosno treće mesto (pioniri) u okviru Lige Srbije u planinarskoj orijentaciji.

- Na Sajam sporta išla su deca iz 10 škola, iz grada i okoline, deca koja se bave različitim sportovima. Cilj posete bio je da motivišemo mladu decu da se bave sportom, da se uključe u sportski život i da istraju na putu pravih sportskih vrednosti. Na sajmu su imali priliku da upoznaju velikane našeg sporta kakvi su košarkaši Danilović, Tomašević, vaterpolisti Savić, Šoštar i sada ministar Udovičić. Jedini smo u Srbiji organizovali ovu posetu i deca su prezadovoljna - rekao je u razgovoru sa novinarima Goran Filipović, potpredsednik Leskovačkog saveza sportova.

 

Ostale Vesti

Budite u toku!