You are here: Home Ostali sportovi Karate KK Dubočica u nedelju domaćin Regionalnog karate Kupa Srbije

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 19 novembar 2015 22:30

KK Dubočica u nedelju domaćin Regionalnog karate Kupa Srbije

Leskovac će u nedelju biti domaćin još jedne velike karate priredbe - Regionalnog karate Kupa Srbije.

Uz državno prvenstvo, jedan od najkvalitetnijih karate turnira u federaciji Šotokan, svakako je Regionalni karate kup Srbije. Pod generalnim pokroviteljstvom Grada Leskovca, domaćin Kupa je u nedelju, 22. novembra Karate klub Dubočica.

- Leskovac, kao sportski centar Juga Srbije ima iskistvo u organizaciji ovako značajnih takmičenja, sa velikim brojem klubova i pojedinaca, tako da ćemo se i u nedelju svojski potruditi da opravdamo ugled uspešnog organizatora i dobrog domaćina. Lepo je da je uz nas, kao generalni pokrovitelj, stao Grad Leskovac što je dodatna garancija kako će nedeljni Regionalni karate Kup Srbije proteći u najboljem redu i zaslužiti odlične ocene - prvi operativac KK Dubočica Predrag Kostić poziva prijatelje borilačkih sportova na Jugu Srbije da u što većem broju isprate događanja na borilištima u velikoj dvorani SC Dubočica.

Prema očekivanju organizatora, Šotokan federacije Srbije, i tehničkog organizatora KK Dubočica, u Leskovcu će se za priznanja, medalje i pehare, u nedelju boriti preko 300 takmičara iz svih krajeva i velikog broja klubova u Srbiji. Početak takmičenja, u velikoj dvorani SC Dubočica zakazan je za 10:30 minuta, uz prethodno obraćanje zvaničnika na ovom takmičenju.

Ostale Vesti

Budite u toku!