You are here: Home Ostali sportovi Karate Predsednik opštine Vlasotince primio mlade karatiste

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 11. do 17. decembra

Top dani u svim ORION Marketima od 11. do 17. decembra.

Srećna slava i živeli ! - Katalog od 18.11. do 20.12.

Katalog SREĆNA SLAVA od 18. novembra do 20. decembra.

Rezultati i Tabele

petak, 07 oktobar 2016 00:00

Predsednik opštine Vlasotince primio mlade karatiste

Predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović primio je predstavnike Karate kluba Šoto kan iz Vlasotinca, Šišave i Donje Lopušnje i njihovog trenera Vladimira Petrovića.

 

- Želeli smo da vas još jednom upoznamo sa našim uspesima i radom. Mi se našim rezultatima ponosimo, a mesto iz kojeg dolazimo reprezentujemo na najbolji način. Ove godine naš klub je učestvovao na 13 takmičenja na kojima smo osvojili 188 medalja i tri pehara u generalnom plasmanu. Ova generacija je izuzetna, ali ne samo u sportu već i u školi – rekao je Vladimir Petrović, trener KK „Šoto kan“.

- Vaši rezultati su zaista veoma dobri, raduje me što Vlasotince ima veliki broj sportista, i to ne samo u karateu nego i u drugim diciplinama. Lokalna samouprava pomaže onoliko koliko opštinski budžet do dozvoljava. Mislim da je ove godine bila pravednija raspodela budžetskih sredstava nego li ranije. Raduje me činjenica da je sve više mladih koji se bave sportom, jer sport omogućava ne samo fizički već i duhovni razvoj koji je preduslov da postanete dobri ljudi. Želim da u narednom periodu vaši rezultati budu još bolji, ali vam savetujem da u prvi plan stavite svoje obrazovanje i školu, jer čovek se najbolje ostvari kroz svoje znanje. Neka vam zato škola bude na prvom mestu a potom sport – rekao je predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.

 

Ostale Vesti

Budite u toku!