You are here: Home Ostali sportovi Plivanje FOTO PRIČA: Plivački klub Dubočica pobednik "Dubočica Kupa 2016"

Sportska strana juga

Nedelja niskih cena u ORION Marketima

Nedelja niskih cena u svim ORION Marketima od 26. do 30. juna.

Super dani od 26. do 30. juna u ORION Marketima

Super dani u svim ORION Marketima od 26. do 30. juna.

Rezultati i Tabele

sreda, 25 maj 2016 20:31

FOTO PRIČA: Plivački klub Dubočica pobednik "Dubočica Kupa 2016"

Plivački klub Dubočica iz Leskovca ekipni je pobednik drugog Dubočica Kupa 2016 koji je proteklog vikenda organizovan u Leskovcu.


Ove godine učestvovalo je 26 klubova iz Srbije, Bugarske i Makedonije sa 343 plivača i plivačica, koji su se nadmetali u 10 disciplina.

Kao i prošle godine, i ove je ekipni pobednik bio klub domaćin, PK Dubočica sa osvojenih 59 medalja, dok je drugoplasirani klub bio PK Slavia iz Sofije sa osvojenih 25 medalja, dok je treće mesto pripalo drugom leskovačkom klubu PK Leskovac sa osvojenom 31 medaljom.

Prigodnim nagradama i peharom nagradjeni su i najbolji takmičar i takmičarka. Najbolji takmičar je bio Lazar Lekić iz PK Crnica iz Paraćina, dok je kod takmičarki najbolja bila Ćirić Jana plivačica Svetog Nikole iz Niša.

Miting je pred prepunim plivalištem otvorio dr Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca koji je rekao da će lokalna samouprava nastaviti da podržava sport i Plivački klub Leskovac.

- Zahvaljujemo upravi SRC Dubočica, odeljenju Društvenih delatnisti, kompaniji Zdravlje Actavis i mnogobrojnim prijateljima kluba koji nam nesebično pomažu u skladu sa svojim mogućnostima. Takodje se zahvaljujemo i svim medijskim kućama koje prate naše uspehe i o tome izveštavaju na svojim portalima - poručuju iz uprave Plivačkog kluba Dubočica.

Ostale Vesti

Budite u toku!