You are here: Home Ostali sportovi Plivanje Pioniri Plivačkog kluba Leskovac ekipno drugi u Srbiji

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

nedelja, 26 mart 2017 20:57

Pioniri Plivačkog kluba Leskovac ekipno drugi u Srbiji

Istorijski uspeh Plivačkog kluba "Leskovac" na državnom prvenstvu u Bečeju.

Prema zvaičnoj statistici, Plivački klub Leskovac zauzeo je drugom mesto u Srbiji po broju osvojenih medalja, čime je ostvaren najveći uspeh od osnivanja.

Ovim podvigom Plivački Klub Leskovac postavio je nove granice u plivanju i pozicionirao Grad Leskovac na drugo mesto, ispred plivačkih klubova Partizan iz Beograda, Vojvodine iz Novog Sada, Crvene zvezde iz Beograda, Zrenjanina i drugih gradoba u Srbiji.

Osvajači medalja su:

Ćirić Jelena 400 slobodno 3. mesto

Petković Iva 100 prsno 3. mesto

Dimitrijević Viktor 100 mešovito 3. mesto

Dimitrijević Viktor 100 delfin 1. mesto

Dimitrijević Viktor 200 mešovito 2. mesto

Štafeta Pk "Leskovac" 4x50 mešovito (dečaci i devojčice) 1. mesto

Dimitrijević Viktor 100 slobodno 3. mesto

Štafeta Pk "Leskovac" 4x50 slobodno  ( dečaci i devojčice) 2. mesto

- Veliku zahvalnost dugujemo Sportskom centru Dubočica u Leskovcu koji uvek izilazi u susret što se tiče termina održavanja treninga, Gradu Leskovcu na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem na finansijskoj podršci, društvenim delatnostima odseku za sport i ovim medaljama mislimo da smo se na neki način odužili Gradu Leskovcu koji stalno pomaže finansijski i veruje u našu decu - plivače - istakli su treneri i rukovodstvo Plivačkog Kluba Leskovac.

Ostale Vesti

 • Plivači Dubočice osvojili 17 medalja na mitingu u Zrenjaninu
  Plivači Dubočice osvojili 17 medalja na mitingu u Zrenjaninu Članovi Plivačkog kluba Dubočica osvojili su proteklog vikenda 17 medalja na Međunarodnom plivačkom mitingu "Serbia Grad Prix" koji je održan u Zrenjaninu.
 • Kadeti Plivačkog kluba Dubočica najbolji u Srbiji
  Kadeti Plivačkog kluba Dubočica najbolji u Srbiji Od 27. do 30. jula na bazenima niškog Čaira održano je letnje prvenstvo Srbije za pionire i kadeteu organizaciji Plivačkog saveza Srbije.
 • Tri medalje za plivače Leskovca na Prvenstvu Srbije za pionire
  Tri medalje za plivače Leskovca na Prvenstvu Srbije za pionire Na Državnom prvenstvu za pionire, održanom u Nišu, Plivački klub "Leskovac" osvojio je ukupno 3 medalje.
 • OSVOJILI 59 MEDALJA Plivači Dubočice najbolji u Centranoj Srbiji
  OSVOJILI 59 MEDALJA Plivači Dubočice najbolji u Centranoj Srbiji U subotu, 15. jula na kruševačkom bazenu održano je poslednje kolo lige centralne Srbije za 2017. godinu.
 • Plivači Leskovca osvojili 11 medalja u Kruševcu
  Plivači Leskovca osvojili 11 medalja u Kruševcu Plivački "Leskovca" osvojili su ukupno 11 medalja u drugom kolu prvenstva Centralne Srbije koje je održano u Kruševcu. Plivački klub "Leskovac" nastupio je na II kolu PSCS u Kruševcu, sa 6 plivača koji su osvojili ukupno 11 medalja. Osvajači medalja su: 1. Petković Iva (2006.) - zlatna medalja na 50m prsno, - zlatna medalja na 200m prsno 2. Petković Luka (2002.) - bronzana medalja na 50m delfin, - bronzana medalja na 100m kraul 3. Joić Veljko (2002.) - bronzana medalja na 50m prsno, 4. Dimitrijević Viktor (2005), - srebrna medalja na 100m kraul, - zlatna medalja na 100m delfin,  - zlatna medalja na 200m mesovito 5. Milenković Miloš (2005.) - bronzana medalja na 200m mesovito, 6. Milenković Marko (2003.) - zlatna medalja na 100m leđno Takođe, Milenković Marko (rođen 2003. godine) zauzeo je treće mesto u apsolutnoj kategoriji na 100m leđnim stilom, dok je Petković Iva (2006.) nagrađena PEHAROM za najuspešniju takmičarku u kategoriji pionira. - Ovim putem želimo da čestitamo svojim plivačima koji iz takmičenja u takmičenje plivaju sve bolje rezultate. Naime, za osvajanje pehara na PSCS računali su se bodovi sa I i II zimskog i I i II letnjeg kola PSCS, i u ovom periodu (od 21.01.…

Budite u toku!