You are here: Home Ostali sportovi Plivanje Plivači Dubočice osvojili 38 medalja u Kragujevcu

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

ponedeljak, 10 jul 2017 21:30

Plivači Dubočice osvojili 38 medalja u Kragujevcu

Proteklog vikenda u Kragujevcu je održano prvo kolo lige Centralne Srbije, koja obuhvata region od Beograda ka jugu.

 

Ovog puta učestvovalo je oko 230 plivača iz 19 klubova Centralne Srbije.

Epitet najboljeg kluba ponovo je pripao PK Dubočica, čiji su plivači pod vodjstvom trenera Dušana Veličkovića uspeli da osvoje 38 medalja, od čega 19 zlatnih, 9 srebrnih i 10 bronzanih, što je bilo više nego dovoljno za trijumf. Takodje su i sve tri štafete Dubočice bile zlatne, u pionirskoj, kadetskoj i apsolutnoj kategoriji.

PK Dubočica je i u oba zimska kola Centralne Srbije bio ekipni pobednik, kao i na prethodna dva medjunarodna mitinga, Kupu Cara Konstantina u Nišu i Vidovdanskom Kupu u Kruševcu koja su se održala juna meseca.

- Ovo su dobri pokazatelji za predstojeće prvenstvo Srbije koje će se održati krajem ovog meseca u Nišu za pionire i kadete i u Beogradu za juniore i seniore, odakle očekujemo još lepih vesti - poručuju iz uprave Plivačkog kluva Dubočica.

"Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavju stavove organa koji je dodelio sredstva."


Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Ostale Vesti

 • Plivači Dubočice osvojili 17 medalja na mitingu u Zrenjaninu
  Plivači Dubočice osvojili 17 medalja na mitingu u Zrenjaninu Članovi Plivačkog kluba Dubočica osvojili su proteklog vikenda 17 medalja na Međunarodnom plivačkom mitingu "Serbia Grad Prix" koji je održan u Zrenjaninu.
 • Kadeti Plivačkog kluba Dubočica najbolji u Srbiji
  Kadeti Plivačkog kluba Dubočica najbolji u Srbiji Od 27. do 30. jula na bazenima niškog Čaira održano je letnje prvenstvo Srbije za pionire i kadeteu organizaciji Plivačkog saveza Srbije.
 • Tri medalje za plivače Leskovca na Prvenstvu Srbije za pionire
  Tri medalje za plivače Leskovca na Prvenstvu Srbije za pionire Na Državnom prvenstvu za pionire, održanom u Nišu, Plivački klub "Leskovac" osvojio je ukupno 3 medalje.
 • OSVOJILI 59 MEDALJA Plivači Dubočice najbolji u Centranoj Srbiji
  OSVOJILI 59 MEDALJA Plivači Dubočice najbolji u Centranoj Srbiji U subotu, 15. jula na kruševačkom bazenu održano je poslednje kolo lige centralne Srbije za 2017. godinu.
 • Plivači Leskovca osvojili 11 medalja u Kruševcu
  Plivači Leskovca osvojili 11 medalja u Kruševcu Plivački "Leskovca" osvojili su ukupno 11 medalja u drugom kolu prvenstva Centralne Srbije koje je održano u Kruševcu. Plivački klub "Leskovac" nastupio je na II kolu PSCS u Kruševcu, sa 6 plivača koji su osvojili ukupno 11 medalja. Osvajači medalja su: 1. Petković Iva (2006.) - zlatna medalja na 50m prsno, - zlatna medalja na 200m prsno 2. Petković Luka (2002.) - bronzana medalja na 50m delfin, - bronzana medalja na 100m kraul 3. Joić Veljko (2002.) - bronzana medalja na 50m prsno, 4. Dimitrijević Viktor (2005), - srebrna medalja na 100m kraul, - zlatna medalja na 100m delfin,  - zlatna medalja na 200m mesovito 5. Milenković Miloš (2005.) - bronzana medalja na 200m mesovito, 6. Milenković Marko (2003.) - zlatna medalja na 100m leđno Takođe, Milenković Marko (rođen 2003. godine) zauzeo je treće mesto u apsolutnoj kategoriji na 100m leđnim stilom, dok je Petković Iva (2006.) nagrađena PEHAROM za najuspešniju takmičarku u kategoriji pionira. - Ovim putem želimo da čestitamo svojim plivačima koji iz takmičenja u takmičenje plivaju sve bolje rezultate. Naime, za osvajanje pehara na PSCS računali su se bodovi sa I i II zimskog i I i II letnjeg kola PSCS, i u ovom periodu (od 21.01.…

Budite u toku!