You are here: Home Prva liga Napredak sa novim trenerom u Prvoj ligi Srbije

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 02 jul 2015 15:00

Napredak sa novim trenerom u Prvoj ligi Srbije

Posle ispadanja iz Super lige kruševački Napredak želi ekspresan povratak u elitno srpsko fudbalsko društvo.

Cilj je jasan i već javno saopšten: Napredak želi i planira ekspresan povratak u Super ligu. U tom cilju uprava kluba na čelu sa Markom Miškovićem već je povukla i prvi konkrtan korak angažovanjem trenera Bobića Bogićevića.

- Ako vas u istom prelaznom roku neko zove dva puta da dodjete u klub, sudbinski je a i logično da poziv prihvatiš. Napredak je veliki klub,a obzirom da u Srbiji nema puno velikih klubova, nisam imao dilemu. Napredak zvanično počinje pripreme 6.jula. Ovih nekoliko dana iskoristićemo za okupljanje, upoznavanje, eventualno neko testiranje novih igrača i medicinske preglede koji se moraju obaviti. Do ponedeljka ćemo imati konačan spisak igrača koji će biti na pripremama. Jovan Markoski je za sada jedino pojačanje Napretka. Spiska želja postoji,ali ga ne bih otkrivao jer ipak živimo u Srbiji i igrač koga želi Napredak može završiti u nekom drugom klubu. Na osnovu onoga što bude odlazilo iz kluba ćemo dovoditi igrače i naravno tražićemo zamene za one igrače koji nisu zadovoljili svojom igrom i sa kojima klub nije zadovoljan. Prelazni rok traje do kraja avgusta i ima tu mnogo mesta za promene - rekao je na konferenciji za medije trener Napretka Bogić Bogićević.

Napredak će sve pripreme obaviti u Kruševcu, sa maksimalno sedam prijateljskih utakmica, a u prvenstvo će ući sa maksimalno 22 igrača. Šef stručnog štaba pozvao je sve navijače FK Napretka da ostanu uz svoj klub, i pruže podršku jer je njihova pomoć neophodna.

Related items

Ostale Vesti

Budite u toku!