You are here: Home Prva liga Napredak: Ne pripremamo se za prijateljske utakmice

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 23 jul 2015 20:19

Napredak: Ne pripremamo se za prijateljske utakmice

Na konferenciji za medije Fudbalskoh kluba Napredak analiziran je dosadašnji tok priprema i predstavljena pojačanja za novu sezonu.

Prva faza priprema FK Napredak je završena, i ekipa je već uveliko zagazila u drugu pripremnu fazu. Odigrane su četiri pripremne utakmice, a šef stručnog štaba Bogić Bogićev zadovoljan je dosadašnjim radom:

- Juče smo imali prvu utakmicu u Kruševcu, na našem stadionu, da bi smo predstavili tim svim navijačima FK Napredak. Juče smo imali više gledalaca nego drugi u super ligi na prvenstvenim utakmicama. To je dobar znak i ja bih se ovom prilikom zahvalio navijačima Napretka, i nadam se da će u narednim utakmicama biti još više posetilaca. Napredak je ozbiljan tim i mislim da će na kraju pripremnog perioda biti sve kako treba i da će mo ostvariti svoj cilj u ovoj sezoni. Mi smo u ovom prelaznom roku doveli napadača Damjanovića koji bi trebalo da pojača efikasnost ekipe. On juče nije igrao jer je imao dužu pauzu i sa njime nećemo žuriti. Doveli smo igrača koji može da nam pomogne i ne treba žuriti sa njim, jer ne želim da napravimo grešku sa Frimpongom koji je juče obnovio povredu. To je samo znak da nam treba još jedan štoper. Ima još mesec dana do početka prvenstva. Mi se ne spremamo za prijateljske utakmice već za prvenstvo. U ovom trenutku Napretku fale tri, četiri igrača, možda čak i pet, da bi povećali konkurenciju. I juče i protiv Tabana se videlo da izlaskom igrača koji bi trebalo da budu okosnica tima, imamo problema. U narednom periodu učinićemo sve da ekipu pojačamo sa još nekoliko igrača, ne samo u igračkom smislu, već i da ovi koji igraju ne misle da su Bogom dati - rekao je na konferenciji za medije šef stručnog štaba Napretka Bogić Bogićević.

Novinarima su predstavljena i dva pojačanja Napretka, Jovan Markoski i Josip Projić. Markoski je iskusan igrač koji je poslednjih osam godina proveo u Ukrajini:

- Imao sam ponudu da ostanem u Ukrajini. Medjutim Marko Mišković mi je ponudio Napredak i odlične uslove- da igram a ujedno i da završavam za trenersku licencu- i nisam se dvoumio - kaže Jovan Markoski.

Josip Projić je "dete" Napretka:

- Napredak je moj klub i moja kuća, a uvek je prelep osećaj vratiti se kući. Jedva čekam da počne prvenstvo i da krenemo pobednički niz i probamo da se ekspresno vratimo u superligu. Mislim da ovaj klub i ovaj grad i navijači zaslužuju da gledaju superligu - poručuje Josip Projić.

Napredak već u subotu na stadionu Mladost igra prijateljsku utakmicu protiv Moravca ORION. Utakmica počinje u 18:00.

 

Ostale Vesti

Budite u toku!