You are here: Home Prva liga Napredak: Domaći teren i navijači su naša prednost

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 17 septembar 2015 19:51

Napredak: Domaći teren i navijači su naša prednost

Fudbaleri Napretka u subotu dočekuju ekipu Donjeg Srema u jednoj od najzanimljivijih utakmica 6. kola Prve lige Srbije.

U subotu 12.septembra fudbaleri Napretka odmeriće snagu sa dobro poznatim protivnikom-ekipom Donjeg Srema. Donji Srem je ekipa koja je i šefu struke Bogiću Bogićevicu dobro poznata:

- Ja sam im bio trener i zaista me vežu lepe uspomene za Donji Srem, medjutim u poslu kojim se bavim nema sentimentalnosti. Čeka nas teška utakmica. Donji Srem ima dosta mladih igrača, koji imaju sličnih problema kao i mi. Ispali su iz lige,treba im prostora i vremena da se malo stabilizuju i dodju sebi. U ovom trenutku im baš ne ide najbolje i ja se nadam da ćemo mi to iskoristiti i uzeti tri boda - rekao je na konferenciji za medije šef stručnog štaba Napretka Bogić Bogićević.

Što se kadrovske situacije tiče, Napredak neće moći da računa na povredjenog Projića, a ostali igrači su na raspolaganju. Fudbaler Napretka Darko Lemajić smatra da je najveća opasnost po našu ekipu nepoznavanje novih igrača Donjeg Srema.

- Ne poznajemo te igrače, jer su novi.Zbog toga moramo da se fokusiramo samo na sebe. Verujem da neće biti problema. Domaći teren i navijači koji su uvek sa nama su naša prednost. Napredak je jedan od klubova koji ima najvernije navijače, čak i na treninzima a pogotovu na utakmicama - optimista je Darko Lemajić.

Utakmica Napredak - Donji Srem igra se u subotu 19.septembra u 19:00 na stadionu Mladost u Kruševcu.

 

Ostale Vesti

Budite u toku!