You are here: Home Srpska liga Derbi na Durlanu završen bez pobednika

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

nedelja, 07 maj 2017 20:34

Derbi na Durlanu završen bez pobednika

Duel bivših prvoligaša ali i ekipa koje po mnogima igraju najbolji fudbal u Srpskoj ligi Istok, završen je bez pobednika i bez golova.

 

SRPSKA LIGA ISTOK - 25. KOLO

OFK SINĐELIĆ - MORAVAC ORION 0:0

Stadion Durlan, gledalaca: 200, sudija: Nemanja Mitrović (Prokuplje), žuti kartoni: I. Stojanović, Selimović, Kostić (Moravac ORION).

OFK SINĐELIĆ: Babić, Alija, Jovanović, Jović, Simov, Stefan Petrović (Tasić), Stojiljković (Milojić), Rakočević, Miljković, Strahinja Petrović (M. Petrović), Ikić.

MORAVAC ORION: Cakić, M. Ilić, Petrović, S. Ilić, Gorčić, Marinković, Kostić, I. Stojanović, Selimović (Đokić), Mitrović, Stefanović, (V. Stojanović).

Duel bivših provoligaša bio je lišen takmičarskog naboja jer je poodavno poznato kakav će biti rasplet u borbi za plasman u viši rang, ali ne i želje oba rivala da osvoje nova tri boda.

Gosti su bili konkretniji, najmanje u tri navrata ozbiljno zapretili čuvaru mreže domaćina, dok na drugoj strani nije bilo prilika za gol pa je tako i golman Moravca ORION u sportskoj štampi ostao neocenjen.

Na kraju po jedan bod rivalima koji su po kvalitetu i renimeu trebali da vode bitku za prvo mesto i povratak u Prvu ligu Srbije.

Ostale Vesti

Budite u toku!