You are here: Home Srpska liga Moravac ORION "minimalcem" do bodova posle revije promašaja

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

nedelja, 14 maj 2017 21:23

Moravac ORION "minimalcem" do bodova posle revije promašaja

Ispromašivali su se fudbaleri Moravca ORION u duelu sa Pukovčanima, dva puta pogodili prečku, tri puta promašili čak i prazan gol, a golman Stošić je u nekoliko navrata odličnim odbranama sačuvao mrežu gostiju.

 

SRPSKA LIGA ISTOK - 26. KOLO

MORAVAC ORION - PUKOVAC 1:0

Strelac: 1:0 Stefanović u 71. minutu - Mrštane, Sportski centar ORION, gledalaca: 250, sudija: Dalibor Nešić (Zaječar) 7, žuti karton: Petković (Pukovac), crveni karton: Radević (Pukovac) u 85. minutu.

MORAVAC ORION: Cakić -, V. Stojanović 7,5, Petrović 6,5, S. Ilić 7 (Stanković -), M. Ilić 6,5, Marinković 6,5, Kostić 6 (Nikolić 7), I. Stojanović 6,5, Mitrović 6 (Stamenković 6,5), Stefanović 7 Gorčić 6,5.

PUKOVAC: Stošić 8, Stojanovičć 6,5, Jovanović 6, Ranđelović 6, Radević 6, Trajković 6 (Dinić -), Miljković 6, Mišić 6,5, Kostić - (Marinković 6), Stojanović 6,5, Petković 6.

Igrač utakmice: Aleksandar Stošić (Pukovac)

Pravu opsadnu gola gostiju sproveli su fudbaleri Moravca ORION, dva puta pogodili prečku, tri puta promašili već prazan gol, imali još najmanje četiri idealne  prilike, ali je lopta samo jednom završila u mreži raspoloženog Stošića.

U 3. minutu Stefanović je sa 11-12 metara šutirao pored gola, a pet minuta kasnije kapiten Stefan Ilić je gađao same raklje, ali je golman Aleksandar Stošić najavio da će ovo fudbalsko popodne proteći u znaku njegovih odbrana.

U 28. minutu Kostić je sa 6-7 metara neometan poslao loptu iznad prečke, u 33. minutu Petrović je iskosa sa leve strane poslao loptu tik pored stative, a vatromet udaraca završio je Stefanović u 37. minutu kada je uzdrmao prečku gola Pukovca.

U nastavku totalna ofanziva domaćina. U 51. minutu Stefanović je posle prodora Vladice Stojanovića sa 6-7 metara promašio prazan gol, a Stojanović se tri minuta kasnije i sma naao u odličnoj prilici ali je njeg šut zaustavila prečka. U 62. minutu priliku da se upiše u strelce propustio je i Stamenković, a samo minutu kasnije na asistenciju Marka Ilića isti igrač je bio sam u petercu, ali je golman Stošić zaustavio njegov šut. U 65. minutu prilika i sa NIkolića, ali je Stošić još jednom bio na visini zadatka.

U 67. minutu Nikolić se našao u ulozi asistenta, a Stefanović je sam sa 5-6 metara poslao loptu preko gola.

I kada su navijači već počeli da strepe da se ne ponovi duel sa Paraćincima kada je Moravac ORION za silne promašaje kažnjen porazom, u 71. minutu Stamenković je prošao po levoj strani, povratnom loptom u srcu šesnaesterca pronašao Stefanovića koji je posle nekoliko propuštenih prilika uspeo da zatrese mrežu gostiju.

Dva minita kasnije i Ivan Stojanović je dodao svoje ime na listu onih koji su propustili priliku da zatresu mrežu Pukovca, ali je njegov udarac glavom zaustavio golman Stošić.

Ostale Vesti

Budite u toku!