You are here: Home Srpska liga Moravac ORION do pobede preokretom sa igračem manje

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

sreda, 24 maj 2017 20:40

Moravac ORION do pobede preokretom sa igračem manje

Fudbalerima Moravca ORION bilo je "potrebno" da ostanu sa igračem manje na terenu i da gost povede kako bi odigrali dobrih desetak minuta što je bilo dovoljno za pobedu.


 

SRPSKA LIGA ISTOK - 28. KOLO

MORAVAC ORION - VLASINA 2:1

Strelci: 0:1 Đokić u 65., 1:1 Kostić u 71., 2:1 Stojanović u 81. minutu - Sportski centar ORION, gledalaca: 200, sudija: Stevan Rašić (Leskovac) 6, žuti kartoni: Nikolić, Mitrović (Moravac Orion), Milić, Nikolić, Stanković, Đokić (Vlasina). Crveni karton: Gorčić (Moravac ORION) u 63. minutu.

MORAVAC ORION: Cakić 6, M. Ilić 6,5, Kostić 7, Mitrović 6,5, Gorčić 6, Marinković 6, Nikolić 6,5, Stojanović 7, Đokić 6,5 (Selimović 6,5), Stefanović 6, Stamenković 6,5 (Stanković -).

VLASINA: Mladenović 7, Đokić 6,5, Nikolić 6, Stanković 6, Milić 6, Milošević 6, Lapčević 6, Jović 6,5, Nikolić 6, Stojanović 6,5, Veličković 6.

Igrač utakmice: Marko Kostić (Moravac ORION)

U odloženoj utakmici 28. kola Srpske lige Istok favorizovani domaćin je tek posle isključenja Gorčića i vođstva gostiju zaigrao na očekivanom nivu i sa igračem manje preokretom stigao do bodova.

U prvom poluvremenu šanse domaćina, ali je Mladenović zaustavio udarac Nikolića, a Stojanović i Mitrović su šutirali pored gola iz dobrih prilika.

U nastavku mnogo više uzbudjenja. U 63. minutu Gorčić je dobio drugi žuti, automatski i crveni karton, a gosti su već posle dva minuta igre brojčanu nadmoć pretvorili u vodjstvo golom Stefana Đokića koji je iskoristio grešku golmana i štopera Moravca ORION.

Bio je to signal domaćim igračima za budjenje. Zaigrali su Mrštančani tada angažovanije i za deset minuta napravili preokret. Najpre je Marko Kostić u 71. minutu glacom posle kornera zatresao mrežu Vlasine, a 10 minuta kasnije Marko Kostić se našao u ulozi asistenta, a Ivan Stojanović je preciznim udarcem doneo pobedu domaćinu.

Ostale Vesti

Budite u toku!