You are here: Home Srpska liga REVIJA GOLOVA Moravac ORION - Radan 4:2

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

subota, 18 novembar 2017 17:14

REVIJA GOLOVA Moravac ORION - Radan 4:2

U komšijskom derbiju dva poptuno različita poluvremena: Moravac ORION dominantan u prvom delu igre, Radan bolji u nastavku meča.

 

SRPSKA LIGA ISTOK - 14. KOLO

MORAVAC ORION - RADAN 4:2

Strelci: 1:0 Stefanović u 5., 2:0 Marinković u 7. iz jedanaesterca, 3:0 Stefanović u 22., 4:0 Gorčić u 26., 4:1 Dodić u 46., 4:2 Grozdanović u 53 minutu - Sportski centar ORION, gledalaca: 150, sudija: Ana Minić (Niš) 7, žuti kartoni: M. Ilić, M. Đokić, A. Stanković (Moravac ORION) Grozdanović, Stevanović, I. Mitić, M. Stanković (Radan).

MORAVAC ORION: Mladenović 7, M. Ilić 7, Nikolić 6,5 (Miloš Đenić -), Milan Đenić 7, Gorčić 7, Marinković 6,5, Ž. Stanković 7 (Stojanović -), A. Stanković 7,5, N. Đokić 7, Stefanović 8, M. Đokić 8.

RADAN: M. Mitić 6,5, Stojiljković 6 (Dodić 7), N. Kostić 6, D. Stanković 6 (Smiljković 6,5), Stevanović 6, Cvetković 6, Grozdanović 6,5 (Nikola Smiljković -), S. Kostić 6,5, Nemanja Smiljković 6, M. Stanković 7, Stefan T. Kostić 7.

Igrač utakmice: Milan Đokić (Moravac ORION)

Krenuli su Mrštančani silovito i već u 5. minutu kapiten Vladimir Stefanović je najavio da bodovi ostaju u Sportskom centru ORION. Dva minuta kasnije Stefanović je proigrao Milana Đokića koji je izašao ispred svog čuvara u šesnaestercu Radana, nepropisno je s leđa startovao Grozdanović pa je arbitar Ana Minić bez dvoumljenja pokazala na belu tačku. Siguran egzekutor najstrože kazne bio je Nikola Marinković.

U 14. minutu nova prilika za domaće, ali je udarac Stefabnovića zaustavo raspoloženi golman Mitić U 22. minutu napadački tandem domaćina ponovo na sceni: Milan Đokić je "spojio sa golom" Vladimira Stefanovića koji je sa 12-13 metara, iskosa sa desne trese neodbranjivo poslao loptu u mrežu Radana. U 26. minutu već je bio 4:0 za Moravac ORION: korner je sa desne strane izve Aleksandar Stanković, na prvoj stativi najviši u skoku bio je Nemanja Gorčić i glavom poslao loptu i bliži ugao.

Očigledno zadovoljni visokim vođstvo domaći su tada stali, a Lebančani su zapretili u 30. minutu, ali je udarac Miloša Stankovića iskosa sa desne strane sa 13-14 metara golman Miodrag Mladenović uspeo da zaustavi.

Na početku drugog dela šok za domaće. Ni čitav minutu drugog poluvremena nije protekao, a Lebančani su postigli svoj prvi pogodak. Leva strana napada Radana "probila" je do tada čvrtsu odbranu Moravca ORION, loptu jena drugoj strani dobio Dušan Dodić i matirao golmana Mladenovića.

U 48. minutu odlična prilika za kapitena domaćih, ali je golman Miloš Mitić uspeo da zaustavi udarac Stefanovića.

U 53. minutu drugo pogodak za Lebančane koji su ponovo prošli po desnoj strani odbrane Moravca ORION, udarac Kostiča golman Mladenović je odbranio, lopta je došla do usamljenog Nikole Grozdanovića koji je 8-9 metara plasiroa u nebranjenu mrežu.

U otvorenoj borbi šanse su se ređale pred oba gola. U 56. minutu Milan Đokić je imao priliku da dobru igru kruniše i pogotkom, a posle kornera prilika i za Stefanovića ali gola nije bilo. U 63. minutu Milan Đokić je idealno proigrao Nemanju Đokića, ali je golman Mitić ponovo bio na visini zadatka.

U 80. minutu odlična prilika za Lebančane, ali je i golman Mladenović potvrdio da u utakmici sa čak 6 golova golmani mogu da zasluže dobre ocene za svoj ulčinak. Minut kasnije Milan Đokić i golman Miloš Mitić su ponovo bili u duelu, ali je čuvar mreže Radana iz ovog duela izašao kao pobednik.

"Stavovi izneti u podržanom medijskom projektom nužn ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva."

Related items

Ostale Vesti

Budite u toku!