You are here: Home Srpska liga VELIKE AMBICIJE Prozivkom počele pripreme Moravca ORION

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

subota, 20 januar 2018 19:35

VELIKE AMBICIJE Prozivkom počele pripreme Moravca ORION

Prozivkom i merenjem danas su počele pripreme za novu sezonu srpskoligaša Moravca ORION.

Na startu više od 20 igrača, uz najavu čelnih ljudi kluba kako se očekuje dolazak još najmanje trojice igrača koji će biti prava pojačanja i igrači na koje se računa na duže staze.

Moravcu ORION su pristupili Dušan Deljanin (1993. godište) koji je došao iz Jedinstva (Paraćin) i Aleksandar Radovanović (1998.) koji je stigao iz Brodarca.

Predsednik Moravca ORION Jovan Stanković predstavio je novog trenera, Vladimira Pantelića.

- Angažovanjem proverenog stručnjaka sa UEFA PRO licencom najavljujemo velike ambicije za naredni period. Imamo obavezu prema Gradu Leskovcu i našim navijačima da izborimo plasman u Prvu ligu Srbije. Realnije je da to bude sledeće sezone za koju već sada počinjemo pripreme. U prolećnom delu prvestva igraće igrači na koje računamo za period od najmanje godinu i po dana. U ovom prelaznom roku angažovaćemo najmanje petoricu igrača za koje stručni štab proceni da su prava pojačanja ali i igrači koji će moći da igraju i u Prvoj ligi Srbije - rekao je Jovan Stanković.

Novi šef struke Vladimir Pantelić je u prvom obraćanju igračima naglasio da je došao sa jasnim ciljem da klub izbori plasman u Prvu ligu Srbije.

- Upoznat sam sa kvalitetima svakog od vas, temeljno sam se pripremio kao i uvek do sada u karijeri. Očekuje nas zajednički rad, a pridružiće nam se na pripremama i stručnjak za kondicione pripreme, prfesor na fakultetu iz Beograda koji će nam pomoći da budemo maksimalno spremni za nastavak prvenstva. Očekuje nas zajedniči rad na duže staze i verujem da će večina vas igrati i u Prvoj ligi Srbije. Imamo zadatak od grada da sledeće godine, odnosno sledeće sezone budemo prvi i da izborimo plasman u viši rang. Na početku ćemo obaviti i testiranja kako bismo pratili napredak i razvoj svakoga od vas - rekao je novi trener Moravca ORION Vladan Pantelić na prvom sastanku sa igračima.

Testiranje igrača zakazano je za nedelju, a u ponedeljak će ekipa odraditi i prvi trening. U planu je odigravanje 7 pripremnih utakmica, a prvi rivali će biti leskovačka Sloga, Vladina i Dubočica. U planu je odigravanje i utakmica sa niškim Radničkim, Radnikom iz Surdulice a prema rečima trenera Pantelića za generalku se planira odigravanje utakmice sa jednim od prvoligaša.

Related items

Ostale Vesti

Budite u toku!