You are here: Home Super liga Pripreme u Turskoj: Jagodina - Rostov 0:2

Sportska strana juga

TOP DANI od 23.do 29. oktobra u ORION Marketima

TOP DANI u svim ORION Marketima od 23. do 29. oktobra.

TOP DANI u ORION Marketima

Top dani u ORION Marketima od 23. do 29. oktobra.

NAJSLAĐA AKCIJA U ORION MARKETIMA

Najslađa akcija u svim ORON Marketima.

Rezultati i Tabele

subota, 07 februar 2015 17:47

Pripreme u Turskoj: Jagodina - Rostov 0:2

Fudbaleri Jagodine poraženi su u prijateljskoj utakmici u duelu sa ruskim Rostovom. Utakmica je odigrana u okviru priprema na nastavak prvenstva.

PRIPREME - BELEK

JAGODINA - ROSTOV 0:2

Stadion: Cornelija Belek, gledalaca: 100. Sudija: Džihan Džanajdi (Turska). Strelci: Yuben Si u 72.min. i Musa u 79.min.

JAGODINA: Perić, Mihajlović, Gašić, Filipović, Milinković, Mitošević, Martinović, Đurić, Lepović, Šušnjar i Milošević. Igrali još: Živanović, Ilić, I. Cvetković, A. Cvetković, Ivanović, Antonijević, Savković, Jovančić, Kuzmanović, Varjačić.

ROSTOV: Zanajev, Abazov, Ksulijo, Platika, Zmalilov, Repko, Lolo, Tročetkon, Kolečev, Bordačev i Kočerava. Igrali još: Yuben Si, Mus.

Tek što je počela utakmica fudbaleri Jagodine stvorili su povoljnu priliku. Iskosa sa desne strane u šesnaestercu se našao Martinović, šutirao po zemlji, ali je protivnički golman bio na pravom mestu. Nakon toga vrlo malo prilika i pred jednim i pred drugim golom, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, pa se na odmor otišlo sa najnepopularnijim rezultatom. U nastavku susreta ponovo je prvu povoljnu priliku imala Jagodina. Po levoj strani prošao je Savković, ušao u šesnaesterac, uputio povratnu loptu međutim protivnički igrači bili su brži i izbacili loptu u korner. Beležimo zatim, u 55. minutu, pokušaj fudbalera Rostova. Nabačena je lopta u šesnaesterac, ali je golman Jagodine Perić bio dobro skoncentrisan i izboksovao je u polje.

U 72.minutu Rusi dolaze u vođstvo posle greške u odbrani Jagodine. Napadači Rostova kreirali su lepu akciju, nabacivanje lopte na peterac gde se našao Yuben Si u poslao loptu u praznu mrežu. Sedam minuta nakon toga Rusi su udvostručili prednost. Iz velike udaljenosti upućena je lopta u šesnaesterac gde je između dvojice odbrambenih igrača Jagodine skočio Musa u glavom zatresao mrežu. U samom finišu susreta sa osamnaest metara pokušao je Jovančić, ali je njegov šut bio neprecizan. Do kraja priprema u Antaliji fudbaleri Jagodine odigraće još dve kontrolne utakmice.

Ostale Vesti

Budite u toku!