You are here: Home Super liga Jagodina u subotu kreće iz Lučana

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 19 februar 2015 14:00

Jagodina u subotu kreće iz Lučana

Fudbaleri Jagodine na startu prolećnog dela prvenstva Jelen Super lige gostuju u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Za fudbalere Jagodine start šampionata prolećnog dela JSL Srbije obeležiće veoma težak raspored. Ekipa Sima Krunića u subotu će gostovati u Lučanima kod mladosti, zatim dočekuje Crvenu Zvezdu pa slede još dva gostovanja u Nišu kod Radničkog i Novom Sadu kod Vojvodine. Šef Stručnog štaba jagodinskog superligaša uvek ističe da  treba ići korak po korak, pa je na pres konferenciji uoči susreta u Lučanima rekao da će to biti teškogostovanje, ali da veruje da će njegov tim kao na svakoj dosadašnjoj utakmici pružiti maksimum.

- Prva prolećna utakmica je najteža, počinje drugi deo prvenstva i imamo nezgonog protivnika. Idemo u Lučane, znamo da su oni nezgodan domaćin i svesni smo šta oni imaju i čime mi raspolažemo. Moramo biti psihički spremni za tu utakmicu, ja ne sumnjam u smoje igrače i znam da će oni dati sve od sebe, da ćemo pokušati da ostvarimo povoljan rezultat. Imaju dosta pojedinačno kvalitetnih igrača i igraju na domaćem terenu, to je njihova prednost meutim mi verujemo u sebe i nadam se da će igrači i ovu utakmicu imati odnos kao i što su imali do sada. U ovoj teškoj situaciji ja njima mogu samo da cestitam na odnosu i da im se zahvalim na to što su pružali i nema sumnje da će oni dati svoj maksimum a rezultat videćemo kakav će biti.- izjavio je šef Stručnog štaba Simo Krunić.

- Idemo sa ciljem i sa željom da nastavimo niz dobrih rezultata yapočet u jeenjem delu, naravno da ne idemo sa belom zastavom u Lučane. Znamo da su oni izuzetno dobra ekipa, tvrda i disciplinovana takođe igraju na domaćem terenu i žele svakog da dobiju, bukvalno svaku utakmicu igraju dvesta posto na svom terenu. Nama je cilj da odemo tamo da pokažemo šta možemo, da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu. Znamo svi da je prvo kolo posle pauze neizvesno i da ima svoju draž,  ali idemo sa namerom da nastavimo seriju koju smo započeli. – izjavio je prvotimac Jagodine Gašić Danijel.

Subotnji susret u Lučanima, Mladost – Jagodina počinje u 13.30 h.

Ostale Vesti

Budite u toku!