You are here: Home Super liga Jagodina u nedelju dočekuje Crvenu Zvezdu

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

petak, 27 februar 2015 18:22

Jagodina u nedelju dočekuje Crvenu Zvezdu

Posle pobede na gostovanju u Lučanima, u Jagodini sa ouno optimizma očekuju nedeljni duel sa Crvenom Zvezdom.

U Jagodini je sve spremno za veliki fudbalski spektakl, duel 17.  kola Jelen Super lige Srbije između Jagodine i Crvene Zvezde. Ogromno je interesovanje za ovaj duel u celom Pomoravlju, prava je jagma za ulaznicama i nema sumnje da će tribine gradskog stadiona biti krcate. U taboru Jagodine odlična je atmosfera rekli su šef stručnog štaba Simo Krunić i defanzivac Aleksandar Filipović.

- Ovo je velika utakmica za nas, praznik za ovaj grad. Nadam se da će stadion biti pun i da će biti dobra atmosfera. Mi ćemo pokušati da se suprotstavimo Crvenoj Zvezdi jer se zna da su oni favoriti, međutim mi igramo na domaćem terenu i pokušaćemo kao i na prošlim utakmicama da damo sve od sebe i da ostvarimo povoljan rezultat. Svesni smo da će biti teško, međutim kod nas u prvenstvu pokazalo se da je sve moguće, da rezultati nisu merilo prave snage na terenu ekipa, tako da se mi uzdamo u sreću i da izađemo iz te utakmice neporaženi. – izjavio je na konferenciji za medije šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić.

Igrači veruju da uz podršku sa tribina mogu do povoljnog rezultata.

- Crvena Zvezda je branilac titule, veoma dobra ekipa i naravno bez obzira na to prvo kolo koje su odigrali u Nišu, na tu lošu igru i na taj loš rezultat, sigurno je da su oni favoriti u Jagodini. Ali mi smo ekipa koja sigurno može da pobedi svakoga na terenu uz maksimalno zalaganje i maksimalnu odgovornost sigurno je da možemo da izvučemo povoljan rezultat u nedelju.- izjavio je Aleksandar Filipović.

Utakmica 17.kola JSL Srbije, Jagodina – Crvena Zvezda igra se u nedelju sa početkom u 15.00 časova.

Ostale Vesti

Budite u toku!