You are here: Home Super liga Napredak u subotu domaćin kragujevačkom Radničkom

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

petak, 27 februar 2015 17:32

Napredak u subotu domaćin kragujevačkom Radničkom

Fudbaleri Napretka u subotu u Kruševcu dočekuju Radnički 1923 iz Kragujevca sa jednim ciljem - da pobedom naprave iskorak ka sredini tabele.

U subotu, 28.februara, Napredak dočekuje Radnički iz Kragujevca, u prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva koja se igra u Kruševcu. Očekivanja su velika, kao i svaki put kada se igra pred domaćom publikom.

- Radnički, nakon pobede u 16. kolu, sigurno da ima motiv da se nadmeće sa nama. Upoznati smo sa njihovim i dobrim i lošim stranama. Moj stav i stav igrača je da ko god dodje na stadion Napretka ima 90 minuta mukutrpnog posla da proba da osvoji bod - rekao je šef stručnog štaba Napretka Slavko Matić na konferenciji za medije. - Ja sam zadovoljan pristupom igrača Napretka i njihovim zalaganjem. To mi daje dozu samopouzdanja. Igrači moraju da daju maksimum, to su dužni ovom gradu i ovom narodu. Pripremljeni su za utakmicu fizički, mentalno i taktički, a za rezultat sam ja odgovoran.

Što se zdravstvenog kartona tiče, na raspolaganju neće biti samo Dimitrov,koji još uvek sanira povredu pete. Marko Gobeljić, fudbaler Napretka, dobro poznaje trenera Neška Milovanovića.

- Očekuje nas teška utakmica jer nam dolazi direktan konkurent za opstanak. Ako budemo pravi i ako budemo radili ono što Šef traži od nas mislim da ćemo osvojiti prva tri boda u prolećnom delu. Kao tim smo postali jedna dobra celina, i idemo ka tome da postanemo još bolji - naglasio je Marko Gobeljić u susretu sa novinarima.

Utakmica 17. kola Jelen Super lige Napredak - Radnički 1923, igra se u subotu 28. februara na stadionu Mladost sa početkom u 13:30.

Ostale Vesti

Budite u toku!