You are here: Home Super liga Jagodina: Očekuje nas teška utakmica u Nišu

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 05 mart 2015 18:03

Jagodina: Očekuje nas teška utakmica u Nišu

Na konferenciji za novinare Fudbalskog kluba Jagodina najavljen je subotnji duel sa Radničkim u Nišu.

 

Start prolećnog dela Šampionata prvenstva Jelen Super Lige Srbije je zadovoljavajuć za fudbalere Jagodine pre svega zbog prikazane igre. Želja jagodinskog Superligaša je da se tako i nastavi na dva vezana teška gostovanja. Prvo je u subotu protiv Radničkog u Nišu a zatim i u Novom Sadu protiv Vojvodine. Na pres konferenciji govorili su šef Stručnog štaba Simo Krunić i prvotimac Milan Đurić.

- Imaćemo težak teren i jednu tešku utakmicu protiv Radničkog, ekipe koja je pokazala ovog proleća da je jedna ozbiljna ekipa. Da se razlikuje po svemu i po igri i po kvalitetu te igre i po rezultatima od jeseni. Oni u imali dva najteža protivnika u prva dva kola i ni Zvezda ni Partizan nisu uspeli da ih pobede. Samiom tim to pokazuje da je Radnički jedna ozbiljna ekipa i da će jako teško biti u Nišu. Međutim mi imamo naše adute, imamo ekipu koja uvek daje sve od sebe što ste mogli videti i na ove dve prethodne utakmice. Nas očekuje jedna borba, težak teren međutim uslovi su isti i za jednu i ya drugu ekipu, to sam već rekao, mopramo da se stegnemo jer znamo da su teški uslovi i inače u srpkom fudbalu i da je jako teška situacija. Moramo da prevaziđemo neke stvari i da se skupimo, motivišemo i pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat u Nišu.

Imamo dosta kadrovskih problema, i pred utakmicu sa Zvezdom smo imali dosta igrača koji su bili bolesni  međutim zbog važnosti utakmice nismo pričali o tome. Sada protiv Niša Mitošević neće igrati zbog kartona, imamo neke sitne povrede, neki igrači su nam bolesni  trako da ćemo još videti i ovi najzdraviji i najsposobniji i najspremniji  za ovu utakmicu budu u sastavu.  -izjavio je Simo Krunić.

- Očekuje nas veoma teška utakmica u Nišu protiv ekipe Radničkog koja je u prethodna prva dva kola, kao što je šef već rekao, osvojila dva boda protiv naših najjačih ekipa Zvezde i Partizana tako da je reč o jednoj čvrstoj i disciplinovanoj ekipi Radničkog. Što se nas tiče mi smo ih dobro izanalizirali i daćemo sve od sebe da se iz Niša vratimo sa povoljnim rezultatom.- rekao je prvotimac Milan Đurić.

Utakmica 18. Kola JSL Srbije  u Nišu, Radnički-Jagodina, igra se u subotu sa početkom u 13:30.

 

Related items

Ostale Vesti

Budite u toku!