You are here: Home Super liga Baraž: Metalac superligaš - Napredak u Prvoj ligi Srbije

Sportska strana juga

Top dani u ORION Marketima od 22. do 28. januara

Top dani u svim ORION Marketima od ponedeljka 22. do nedelje 28. januara.

Otvoren novi SUPER ORION Market u Leskovcu

Novi SUPER ORION Market otvoren je danas u Leskovcu, u ulici Đure Đakovića broj 2.

Rezultati i Tabele

sreda, 03 jun 2015 18:44

Baraž: Metalac superligaš - Napredak u Prvoj ligi Srbije

U drugoj utakmici baraža za Jelen Super lige fudbaleri Napretka i Metalca igrali su nerešeno u Kruševcu. U prvoj utakmici Metalac pobedio 3:1.

 

Baraž za Jelen Super lige razrešio je i poslednju dilemu kada je u pitanju sastav elitne fudbalske divizije u sledećoj sezoni. Metalac iz Gornjeg Milanovca se posle tri godine vraća u Jelen Super ligu, dok će u sledećoj sezoni u Prvoj ligi Srbije igrati kruševački Napredak.

U prvoj utakmici Metalac je u Gornjem Milanovcu pobedio rezultatom 3:1. Drugi duel dva rivala odigran je u sredu u Kruševcu i završen je bez pobednika. U ukupnom skoru Milanovčani su trijumfovali rezultatom 4:2 i izborili plasman u elitu.

Napredak je poveo već u 9. minutu golom Nikole Trujića. U 32. minutu Ndiaje je kao i u Milanovcu imao idealnu priliku za gol, ali se mreža Metalca nije zatresla. Imali su domaći novu odličnu priliku u 61. minutu, ali je golman Zogović uspeo da sačuva svoju mrežu.

Od 66. minuta Metalac je imao i igrača više na terenu posle isključenja Dopudja.

Sve nade Kruševljana raspršio je Aleksandar Ivanović koji je preciznim udarcem sa dvadesetak metara postavio konačan rezultat druge utakmice baraža za Jelen Super ligu.

Ostale Vesti

Budite u toku!