You are here: Home Super liga Možemo da napravimo dobar rezultat na gostovanju Partizanu

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 17 septembar 2015 20:11

Možemo da napravimo dobar rezultat na gostovanju Partizanu

Fudbaleri Radničkog bi u nedelju trebalo da odigraju meč sa Patizanom u Beogradu. Termin još uvek nije potvrdjen zbog organizacije "Parade ponosa".

U desetom kolu Radnički bi trebalo da odmeri snage sa ekipom Partizana. Utakmica bi po zvaničnoj satnici trebalo da bude odigrana od 19 časova u nedelju, ali je zbog „Prajda“ trenutno pod znakom pitanja hoće li utakmica biti odigrana u predviđenoj satnici. Trener Milan Rastavac na konferenciji je govorio o očekivanjima pred meč.

- Očekuje nas težak i lep izazov. Uvek je lepo gostovati na stadionu Partizana. Pripremamo se kao za svaki drugi meč. Verujem da možemo da napravimo dobar rezultat. Što se sastava tima tiče, u tim se vraća Tomić, a kapiten Jovanović je pod znakom pitanja, kao i Lakić Pešić, dok na Đuričkovića nećemo računati. Počeo je trener Radničkog Milan Rastavac.

On je potom malo detaljnije govorio o protivniku.

- Protiv Partizana, kao i protiv bilo koje druge „velike“ ekipe može se praviti rezultat samo ako ste dovoljno moćni i sposobni da ih ugrozite. Želimo da postavimo igru tako da dođemo u mogućnost da ugrozimo Partizan.

Strateg Radničkog smatra da je za njegove izabranike veoma važno da u samom startu meča neutrališu dominaciju Partizana.

- Partizan danas igra svoju evropsku utakmicu. To će verovatno prouzrokovati da trener Milinković izvede malo drugačiji sastav danas u odnosu na utakmicu protiv nas. Neki opšti okvir igre Partizana odavno je poznat. Ukoliko eliminišemo dominaciju Partizana u igri možemo da im pariramo, poručuje Rastavac.

Ostale Vesti

Budite u toku!