You are here: Home Zona Jug Zona Jug: GFK Dubočica - Jedinstvo (Gornji Matejevac) 2:0

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

subota, 08 april 2017 16:28

Zona Jug: GFK Dubočica - Jedinstvo (Gornji Matejevac) 2:0

Leskovački zonaš je i u duelu sa Jedinstvom iz Gornjeg Matejevca nastavio seriju dobrih igara i rezultata na domaćem terenu.

ZONA JUG - 20. KOLO

GFK DUBOČICA - JEDINSTVO (GORNJI MATEJEVAC) 2:0

Strelci: 1:0 Đokić u 23., 2:0 D. Ilić u 88. minutu - Leskovac, Gradski stadion, gledalaca: 100, sudija: Antonio Pehčevski (Surdulica), žuti kartoni: Stamenković, Kocić, N. Ilić i D. Ilić (GFK Dubočica), Gocić i Jovanović (Jedinstvo).

GFK DUBOČICA: Đukić, Kocić, Marjanović, N. Ilić , Kostić Milutinović, Stamenković, Marković, Tošić, Veličković, Đokić i D. Ilić.

JEDINSTVO: Stamenković, Zdravković, Pepić, Bošković, Miljković, Cojić, Nikolić, Jovanović, Gocić, Milojević i Vukadinović.

Igrač utakmice: Danijel Ilić (GFK Dubočica)

Domaćin se dobrano po mučio da u podmlađenom sastavu potvrdi ulogu favorita na Gradskom stadionu i uknjiži tri boda za bezbrižnu završnicu prvenstva.Odavno se na Gradskom stadionu nije dogodilo da starteri u oba rivalska sastava, odigraju svih 90 minuta. Čak i kad se igrač gostiju Bošković povredio, pa je u drugom poluvremenu samo statirao. I nisu treneri Pejić (GFK Dubočica) još manje Radojković bili prezadovoljni učinkom, naprosto nisu imali koga da uvedu u igru !

Oslabljeni domaćin je u prvim minutima ispoljio nervozu u poslednjoj liniji odbrane, ali je zahvaljujući spretnom strelcu, veteranu i kapitenu Đokiću uspeo da povede u 27.om minutu. Završnica susreta pripala je gostima koji su u poslednjih desetak minuta ozbiljno pripretili izjednačenjem, a pre toga hitronogi Gocić u 69.om minutu propustio da realizuje najpovoljniju šansu na utakmici. Kazna je stigla dva minuta pre kraja,posle akcije u tri poteza i silovitog trka Danijela Ilića po desnoj strani koji je iskosa sa desne strane ušao u kazneni protosr i oštrim udarcem poslao loptu iza leđa dotle sigurnog Stamenkovića.

Dvojica fudbalera gostiju (Bošković i Gocić) su se nesrećno povredili,klizav teren nije bio saveznik aktera utakmice,ali se ipak igralo i borilo fer i sportki,uz dobro suđenje Pehčevskog iz Surdulice.

Ostale Vesti

Budite u toku!