You are here: Home Zona Jug Revija golova u duelu najuspešnijih zonaša u prolećnoj polusezoni

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

subota, 22 april 2017 20:37

Revija golova u duelu najuspešnijih zonaša u prolećnoj polusezoni

Duel dve najuspešnije ekipe ovog proleća u Zoni Jug zasluženo je pripao domaćinu u pravoj reviji lepih golova.

ZONA JUGA - 23. KOLO

GFK DUBOČICA-NEBESKI ANĐELI 5:2 (3:0)

 

Strelci: 1:0 Kostić - Milutinović u 5., 2:0 D. Ilić u 22., 3:0 N. Ilić u 43., 3:1 Petrović u 66., 4:1 Kostić-Milutinović u 67., 4:2 Petrović u 75., 5:2 D. Ilić u 81. minutu - Leskovac, Gradski stadion, gledalaca: 50, sudija: Mitar Klikovac (Niš). Žuti kartoni: Tošić i Stamenković (GFK Dubočica), Ignjatović, Jovanović i Stošić (Nebeski anđeli).

 

GFK DUBOČICA: Đukić, Kostić-Milutinović, Marjanović, N. Ilić, Filipović (Kocić), Stamenković, Marković, Tošić, Veličković, Đokić (Stanković), D. Ilić (Jovanović).

NEBESKI ANĐELI: Radić, Ignjtaović, Mladenović, Stošić (Mitić), Ristić, Stojanović, Pavlović (Stevanović), Petrović. Mitić i Pešić (Stanimirović).

Reviju golova na Gradskom stadionu otvorio je Kostić Milutinović već u 5.om minutu pošto je odbijenu loptu od golmana lako plasirao u mrežu, povisio je na asistenciju Markovića Danijel Ilić, konačan rezultat prvog poluvremena postavio je Nebojša Ilić na dodavanje Stamenkovića. Drugo poluvreme donelo je još četiri i to lepša pogotka: najpre je centarfor Petrović na centaršut Mladenovića efektno postigao svoj prvi gol, na 4:1 povisio je Kostić Milutinović svojim drugim pogotkom. Majstorskim pogotkom u 75om minutu Petar Petrović je lako kaznio neopreznu odbranu domaćina i svojim drugim pogotkom zaslužio epitet junaka dosta dobre utakmice, seriju pogodaka manirom rasnog golgetera zaršio je Danijel Ilić u 81.minutu - lopta je iza leđa Radića završila u desom gornjem uglu. Službena lica iz Niša, sudijska trojka: Mitar Milovac, Petar Vukadinović, Andreja Mitić i delegat Mikica Stojiljković uspešno i sa lakoćom odradili su svoj deo posla i doprineli da malobrojni gledaoci sa Gradskog stadiona ponesu prijatne utiske.

Ostale Vesti

Budite u toku!