You are here: Home Zona Jug LIGA BEZ BRIGA Održana Konferencija klubova Zone Jug

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 12. do 18. februara.

Top dani od 12. do 18. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima.

Nedelja NELT-a u ORION-u

Nedelja NELT-a od 12. do 18. februara u svim ORION Marketima.

LAJKUJ I PODELI Velika akcija od 5. do 18 februara

LAJKUJ I PODELI - Velika akcija od 5. februara u svim ORION i SUPER ORION Marketima.

Rezultati i Tabele

sreda, 26 jul 2017 17:22

LIGA BEZ BRIGA Održana Konferencija klubova Zone Jug

U Leskovcu je održana Konferencija klubova Zone Jug čiji je domaćin bio Gradski fudbalski klub Dubočica.

 

Sednici su prisustvovali i u radu učestvovali predstavnici 14 od 16 klubova, a za predsednika Konferencije ponovo je izabran Jovan NIkolić iz leskovačke Dubočice.

U radu Konferencije ulestvovali su generalni sekretar FS RIS Ivan Đorđević, komesar za takmičenje Zone Jug Bratislav Ranđelović, disciplinski sudija FS RIS Ivan Nikolić a prisustnima je saopšteno da je novi komesar za suđenje Aleksandar Petković na godišnjem odmoru.

Disciplinski sudija Ivan Nikolić je istakao da je Zona Jug u prolećnom delu bila lga za primer sa samo 24 isključenih igrača i 3 udaljenja zvaničnih predstavnika. On je upoznao predstavnike klubova sa novim Disciplinskim pravilnikom i izmenana u propozicijama takmičenja.

Generalni seketar Ivan Đorđević je saopštio da je 13 od 16 klubova Zone Jug suspendovano zbog ukupnog duga prema službenim licima od 680.000 dinara. N aovo je reagovao predstavnik Pčinje koji je rekao da je ovaj klub uredno izmirio svoje obaveze i pre suspenzije, na šta je dobio odgovor da sudije ne obaveštavaju savz redovno o uplatama tako da je problem možda zbog i nastao kada je ovaj klub u pitanju.

Predstavnik Balkanskog je zatražio objašnjenje za nezvanično obaveštenje koje su dobili tokom proleća da postoje problemi između uprave Balkanskog i rukovodstva FS RIS, a da se to odrazilo na suđenje na nekoliko utakmica na kojima je ovaj klub bio oštećen.

Đorđević je odgovorio da u Balkanskom očigledno imaju prblem sa teorijama zavere, a da odgovorno tvrdi da niko nema problem sa Balkanskim i da se o voom klubu nikada nije razgovaralo na sednicima Izvršnog odbora FS RIS.

Na ovo su odmah reagovali predstavnici Dubočice i Pčinje koji su pohvalili suđenje tokom čitave sezone, što su prisutni protumačili kao isticanje kandidature ova dva kluba za osvajanje prvog mest ai plasman u Srpsku ligu Istok.

Konferencija je završena za 45 minuta, bez posebnih zaključaka osim žrebanja takmičarskih brojeva o čemu možete pročitati u posebno vesti OVDE.

"Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavju stavove organa koji je dodelio sredstva."

Ostale Vesti

Budite u toku!