You are here: Home Zona Jug Pripreme: GFK Dubočica - Moravac ORION 3:2

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 12. do 18. februara.

Top dani od 12. do 18. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima.

Nedelja NELT-a u ORION-u

Nedelja NELT-a od 12. do 18. februara u svim ORION Marketima.

LAJKUJ I PODELI Velika akcija od 5. do 18 februara

LAJKUJ I PODELI - Velika akcija od 5. februara u svim ORION i SUPER ORION Marketima.

Rezultati i Tabele

sreda, 26 jul 2017 21:05

Pripreme: GFK Dubočica - Moravac ORION 3:2

Domaći zonaš je znao da kazni greške gostiju, posebno u drugom poluvremenu kada je trener Goran Đorđević na teren poslao omladinsko-kadetski sastav.

 

PRIPREME - PRIJATELJSKA UTAKMICA

GFK DUBOČICA - MORAVAC ORION 3:2

Strelci: 1:0 Kostić-Milutinović u 9., 1:1 Nikolić u 32., 2:1 Kostić-Milutinović u 54., 2:2 M. Ilić u 60., 3:2 Stanković u 71. minutu - Gradski stadion, gledalaca: 50, sudija: Jovan Nedeljković (Leskovac).

GFK DUBOČICA: Đukić Danijel Stanišić, Marjanović, N, Ilić, Stamenković, Stojanović, Kostić-Milutinović, Veličković, Stanković, Stojanović, Danilo Stanišić. Igrali su još: A. Ilić, Filipović, Ković, Vuković, Nikolić, V. Stanković, Mitić.

MORAVAC ORION: Miodrag Mladenović, S. Đokić, Milutinović, Stojanović, S. Ilić, Đenić, Selimović, Kosti, A. Stanković, Nikolić, N. Đokić, Igrali su još: Jovanović, Marko Mladenović, M. Ilić, Marko Mladenović, Milošević, Miljković, Đorđević, Trajković, Marković, Cekić, Cakić.

Zonaš se isprsio pred srpskoligašem i najavio uspešniju sezonu od prethodne koju je GFK Dubočica završila na 5. mestu.

Tri puta su domaći stizali do prednosti, gosti dva puta uspevali da izjednače a malo je nedostajalo da Cakić u poslednjim trenucima susreta donese novo izjednačenje, ali je golman Đukić uspeo da sačuva svoju mrežu.

Prikazanim zadovoljniji može biti trener Dubočice Milun Pejić koji je do pred sam kraj držao na terenu prvu postavu. Ekipa je donekle podmlađena, ali iskusni Stanković, Ilić, Stamenković, golman Đukić i u novoj sezoni mogu da budu prevaga na tasu koji odlučuje o poziciji na tabeli.

Trener Moravca ORION Goran Đorđević u nastavku je na teren izveo omladinski sastav dopunjen kadetima, što se odrazilo na igru, posebno zadnje linije, čiju je grešku pobedničkim golom kaznio iskuni golgeter Nikola Stanković.

"Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavju stavove organa koji je dodelio sredstva."

Ostale Vesti

Budite u toku!