You are here: Home Zona Jug Kladionica "Mozzart" opremila i leskovačku Slogu

Sportska strana juga

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima

Top dani u ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Nedelja Nelta u svim ORION i SUPER ORION Marketima

Nedelja NELT-a u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Top dani od 19. do 25. februara

Top dani u svim ORION i SUPER ORION Marketima od 19. do 25. februara.

Rezultati i Tabele

četvrtak, 18 januar 2018 19:40

Kladionica "Mozzart" opremila i leskovačku Slogu

Leskovački zonaš Sloga u nastavku prvenstva Zone Jug nastupiće sa dve nove garniture dresova koje je donirala kompanija "Mozzart" - objavljeno je na sajtu kladionica Mozzart.

- Kontakt koji je ostvaren s kompanijom Mozzart je od izuzetnog značaja za naš klub i kao predsednik kluba zahvaljujem na sportskoj opremi koju smo dobili – dve garniture kvalitetnih dresova. Zahvalnost dugujemo i lokalnoj samoupravi koja pomaže klub i zbog koje možemo normalno da funkcionišemo. Znam da nismo jedini klub koji je dobio pomoć od Mozzarta, tako da nam je drago da je pomoć stigla od društveno-odgovorne firme, koja, pored svega, ima za cilj da unapredi razvoj fudbala u Srbiji. Hvala Mozzartu - poručio je Aleksandar Đorđević, predsednik kluba.

 

Dresovi su svečano uručeni na uplatno-isplatnom mestu kompanije Mozzart u Leskovcu, gde se prisutnima u ime kompanije obratila Dragana Stević, menadžer podregiona:

- Akcija Novi dresovi za nove šampione pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicima, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Više od 60 klubova već igra u Mozzartovim dresovima, a od danas i Sloga. Kompanija Mozzart vam želi mnogo uspeha u nastavku prolećne fudbalske sezone.

Izvor: mozzartsport.com

Related items

Ostale Vesti

Budite u toku!