Plivači leskovačke Dubočice osvojili 28 medalja na Prvenstvu Srbije

Na prvenstvu Srbije koje je organizovano u Kragujevcu u juniorskoj i apsolutnoj kategoriji, članovi Plivačkog kluba Dubočica iz Leksovca osvojili su ukupno čak 28 medalja.

Boje Dubočice I grada Leskovca branilo je desetoro plivača, koji su uspeli da se domognu 6. mesta i u juniorskoj i u apsolutnoj kategoriji. Plivači Dubočice uspeli su da se u ovakvoj konkurenciji izbore za 28 medalja, od čega 15 zlatnih, 2 srebrne I 11 bronzanih.

Osvajači medalja bili su: 1. Stanisavljević Nina – 9 zlatnih, 2 srebrne I 2 bronzane medalje, 2. Pešić Bratislav – 3 zlatne I 1 bronzanu, 3. Milenović Nikola – 2 zlatne I 3 bronzane, 4. Obradović Iva – 1 zlatna I 2 bronzane, 5. Stanisavljević Petar – 1 bronza Muška juniorska štafeta u sastavu ( Stanisavljević Petar, Milenović Nikola, Pešić Bratislav, Milenković Miloš) uspela je da osvoji dve bronzane medalje.

Ženska apsolutna štafeta u sastavu ( Stanisavljević Nina, Obradović Iva, Pešić Milica, Pešić Marija ) uspela je da osvoji jednu bronzanu medalju.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Povezano

Plivači Leskovca osvojili 19 medalja na trofeju Car Konstantin u Nišu – Iva Petković najbolja plivačica

Na 18. po redu takmičenju Trofej Cara Konstantina koje je održano u Nišu nastupila su i 23 plivača iz PK Leskovac koji su osvojili ukupno 19 medalja, pehar za najbolji plivačicu i robnu nagradu za najmlađu takmičarku. Osvajači medalja su: 1. Iskra Dobrić 2012 – zlatna medalja na 50m delfin2. Lena Stojmirović 2013 – zlatna […]

IN MEMORIAM: Jovan Cvetković, direktor HSV Vlasotince

Danas je u Vlasotincu je, u 66. godini života, preminuo dugogodišnji društvenopolitički i privredni radnik Jovan Cvetković. Jovan Cvetković je bio dugogodišnji direktor vlasotinačkih preduzeća HSV Vlasotince I Mehanizacija. Takodje, bio je istaknuti član Socijalističke partije Srbije i odbornik u vlasotinačkoj Skupštini. Obavljao je i dužnost Predsednika Izvršnog saveta Opštine Vlasotince. U gradu na Vlasini, […]