LEBANČANIMA BOD U NIŠU: OFK Sinđelić – Radan 1:1

Fudbaleri Radana osvojili su bod na teškom gostovanju u Nišu u duelu sa, do ovog kola, drugoplasiranom ekipom Sinđelića.

Srpska liga Istok – 15. kolo

OFK SINĐELIĆ – RADAN 1:1

Strelci: 0:1 Mladen Stoicev u 70., 1:1 Dejan Bregovljanović u 75. minutu – Niš, gledalaca: 300, sudija: Miloš Nedeljković, žuti kartoni: Stanković (Sinđelić), P. Cakić, Lapćević, Kostić, Mirković (Radan).

SINĐELIĆ: M. Stefanović Ristić, Cvetanović (Bregovljanović), Trajković, Savić (Stanković), Mitić, A. Stefanović, Milić, Sekulić (Radenković), Avramović, Arsenović.

RADAN: D. Cakić, P. Cakić (Đenić), Stamenković, Cvetković, Marinković, Lapčević, Mitrović, Stanković, Ivanović (Stevanović), Kostić, Stoicev (Mirković).

Dobru formu izabranici trenera Gorana Đorđevića potvrdili su i na gostovanju u Nišu gde su u duelu sa drugoplasiranim Sinđelićem praktično i rešili sve dileme oko nasova jesenjeg prvaka Srpske lige Istok koji posle remija Nišlija definitivno pripada Jagodincima.

Lebančani su poveli u 70. minutu: duga lopta je sa polovine terena koji pripada gostima upućena ka Stoicevu koji je sa 30-ak metara krenuo ka golu domaćina, oslobodio se pratnje svog čuvara i najavio iznenađenje u Nišu.

Da jedna bod ipak ostane u Nišu pobrinuo se rezervista Bregovljanović pogotkom 5 minuta kasnije.

Jesenji deo prvenstva u Srpskoj ligi Istok ekipa Radana završava sa učinkom od 6 pobeda, 4 remija i 5 poraza i 22 osvojena boda.

Sezona na srpskoligaškom Istoku nastavalja se u martu sledeće godine

Povezano

Uprava Vlasine prihvatila ostavku trenera Dragana Nikolića, saopšteno i ko će voditi ekipu na utakmici sa Jedinstvom

Uprava Vlasine prihvatila je ostavku dosadašnjeg trenera Dragana Nikolića, objavljeno je na Facebook stranici ovog kluba. „Dragan Nikolić je u ovom mandatu uspešno vodio naš klub tri godine i osam meseci, u prvoj sezoni je ostvario opstanak u Zoni jug, u drugoj sezoni odveo je tim u viši rang Srpsku ligu Istok, u trećoj sezoni […]