PRIPREME: Moravac Orion – Radan 1:1

Zanimljiv duel odigrali su srpskoligaši iz Mrštana i Lebana u poslednjoj proveri pred početak prvenstva.

PRIPREME – PRIJATELJSKA UTAKMICA

MORAVAC ORION – RADAN 1:1

Strelci: 1:0 Đorđević u 20., 1:1 Stefan T. Kostić u 49. minutu

MORAVAC ORION: Cvetanović, Batjarević, Stamenković, Kostić, Stojanović, Selimović, Cekić, Marković, Đorđević, Nastuš, V. Stefanović Igrali su još: N. Stefanović, Stanojković, Nikolić, Mihajlović, Janković.

RADAN: D. Cakić, P. Cakić, Stojanović, Marnkvoić, Miljković, Stefan S. Kostić, Krstić, Smiljković, Grozdanović, Ivanović, Stefan T. Kostić. Igrali su još: Dodić, M. Stojanović, Mitrović, Stanković, Dojčinović, Mitić.

Po jedan gol na obe strane, po par povoljnih prilika uz ocenu da i jedni i drugi imaju dosta detalja na kojima treba da porade pred start nove sezone. Pred trenerima Goranom Radevićem i Goranom Đorđevićem je još nedelju dana rada kako bi sve ono što nje valjalo bilo dovedeno do nivoa potrebnog za ozbiljne takmičarske utakmice.

Srpskoligaški duel bolje su otvorii Lebančani i dva puta zapretili domaćinu, ali pogotka nije bilo. U 20. minutu brza akcija Moravca, Marko Đorđević je izašao sam ispred golmana Radana Dragana Cakića i preciznim udarcem doneo prednost domaćinu. Do odmora još jedna prilika za Mrštančane, ali je Vladimir Stefanović bio neprecizan.

I početak drugog dela pripada gostima, a Stefan T, Kostić je ofanzivu krunisao izjednačujućim pogotkom. Do kraja su Lebančani uzdrmali prečku i imali još jednu priliku preko Mitrovića, dok su na drugoj strani Nastić i braća Nikola i Vladimir Stefanović propustili dve odlične prilike za gol. Poslednjih pola sata viđena je otvorena borba, što zbog želje da se pred start sezone ostvari pobeda, što zbog nedostatka snage i umora kod većine igrača.

Povezano

Prva provera leskovačkih srpskoligaša: Sloga – Dubočica 1:3

Prvu proveru na početku priprema za novu sezonu leskovački srpskoligaši imali su danas na stadionu ispod Hisara. I pored tropskih uslova u danu u kome je u Leskovcu izmereno 38 stepeni u hladu, treneri Miodrag Đorđević i Slaviša Božičić iskoristili su priliku da isprobaju igrače na koje sada računaju. Posle vođstva Dubočice formalni domaćin je […]